Uzunay, Sağlık-Sen’in başkanı oldu

Uzunay, Sağlık-Sen’in başkanı oldu
Sarayönü Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Uzunay, Sağlık-Sen Konya Şubesi’nin 6. Olağan Genel Kurulunda yeni şube başkanı oldu. Tek liste ile gidilen seçimde delegelerin oylarıyla seçilen Uzunay, yönetimiyle birlikte göreve...

Sarayönü Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Uzunay, Sağlık-Sen Konya Şubesi’nin 6. Olağan Genel Kurulunda yeni şube başkanı oldu. Tek liste ile gidilen seçimde delegelerin oylarıyla seçilen Uzunay, yönetimiyle birlikte göreve başladı. Seçimin ardından mazbatasını alan yönetim devir teslim törenini de gerçekleştirdi.

Sağlık-Sen Konya Şubesi’nin 6. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Tek listeyle gidilen seçimde Sarayönü Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Uzunay şube başkanı seçildi.

Sağlık-Sen Konya Şubesinde düzenlenen 6. Olağan Genel Kurulun kararıyla yeni dönem Sağlık-Sen Konya Şube Başkanı Dr. Ahmet Uzunay oldu. Yüksek Seçim Kurulu’nda mazbatasını alan Uzunay daha sonra yeni görev yeri olan Sağlık-Sen Konya Şubesine geçti.

Sağlık-Sen Konya Şubesinde düzenlenen 6. Olağan Genel Kurulun kararıyla yeni dönem Sağlık-Sen Konya Şube Başkanı olan Dr. Ahmet Uzunay yaptığı açıklamada: "Zeynel başkanıma şubemize vermiş olduğu bütün emeklerden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Biz de ondan aldığımız bu bayrağı daha ileriye taşımak için söz veriyoruz" dedi.

Kendisine destek veren üyelere teşekkürlerini ileten Uzunay görevi boyunca daima onlar için faydalı olmaya çalışacağını vurguladı.

Sağlık çalışanlarının değerinin daha iyi anlaşıldığı, salgın günlerinde sağlık çalışanlarının hakkının korunması için elinden geleni yapacağını belirten Uzunay, halkı sosyal mesafe ve maske kullanımı konusunda uyararak konuşmasına son verdi.

Uzunay’a yeni görevinde başarılar dileyen Zeynel Uysal ise; "Dr. Ahmet Uzunay’a görevi teslim etmekten mutluluk duyuyorum. Sağlık camiası için hayırlı olsun" dedi.

Devir teslim töreni hediyeleşmenin ardında son buldu.