Vali Toprak incelemelerde bulundu

Vali Toprak incelemelerde bulundu
Konya Valisi Cüneyt Orhan Toprak, hafta içerisinde Sarayönü’ne gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu. Sarayönü Kaymakamlığı ve Sarayönü Belediyesi’ni ziyaret eden Vali Toprak, ayrıca bazı yatırımları yerinde inceledi.Konya...

Konya Valisi Cüneyt Orhan Toprak, hafta içerisinde Sarayönü’ne gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu. Sarayönü Kaymakamlığı ve Sarayönü Belediyesi’ni ziyaret eden Vali Toprak, ayrıca bazı yatırımları yerinde inceledi.

Konya Valisi Cüneyt Orhan Toprak, ilçe ziyaretleri kapsamında Sarayönü’ne geldi. Uzun zamandır planlanan ancak bazı aksamalardan dolayı gerçekleşmeyen ziyaret, geçtiğimiz Salı günü gerçekleştirildi.

İlk olarak Sarayönü Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Vali Cüneyt Orhan Toprak, Kaymakam Abdulkadir Okay ve Sarayönü Adliyesinde görev yapan Savcılar ve Hakimlerle görüşme gerçekleştirdi. Kaymakamlıkta gerçekleştirilen görüşmenin ardından Vali Toprak Sarayönü Belediyesi’ne geçti. Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak’tan ilçe hakkında bilgi alan Vali Cüneyt Orhan Toprak, bazı yatırımları da yerinde inceledi.

Vali Toprak, TCDD’den alınan Alman evinden dönüştürülen Engelli Yaşam Merkezi’ni ve Toprak Mahsulleri Ofisi’nden alınan ahşam ambardan dönüştürülen Bilgi - Beceri Atölyelerinde incelemelerde bulundu. Bunun yanı sıra ilçenin en önemli su kaynağı olan Beşgöz’e yapılacak olan Millet Bahçesi alanında da yerinde inceleyen Vali Toprak, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali Toprak, incelemelerin ardından Sarayönü’nden ayrıldı.