Vekil Yokuş Sarayönü’nde

Vekil Yokuş Sarayönü’nde
İYİ Parti Konya Milletvekili ve 28.dönem İYİ Parti Konya Milletvekili adayı Fahrettin Yokuş Cuma günü seçim çalışmaları kapsamında Sarayönü’ne gelerek vatandaşlardan destek istedi.Vekil Yokuş ve kurmayları ilk olarak partisinin...

İYİ Parti Konya Milletvekili ve 28.dönem İYİ Parti Konya Milletvekili adayı Fahrettin Yokuş Cuma günü seçim çalışmaları kapsamında Sarayönü’ne gelerek vatandaşlardan destek istedi.

Vekil Yokuş ve kurmayları ilk olarak partisinin ilçe teşkilat binasını ziyaret etti. Burada İYİ Parti İlçe Teşkilat Başkanı Çetin Zeybek ve ilçe teşkilat mensupları tarafından karşılanan Vekil Yokuş, Başkan Zeybek ve teşkilat mensupları ile yaklaşan 14 Mayıs seçimleri ve partinin çalışmaları hakkında istişarelerde bulundu.

Yokuş ve kurmayları programın devamında esnaf ve vatandaşları ziyaretlerde bulundu.

Fahrettin Yokuş esnafları tek tek ziyaret ederek, taleplerini ve sıkıntılarını dinledikten sonra yaklaşan seçimlerde desteklerini istedi.

Fahrettin Yokuş

Fahrettin Yokuş, Cuma günleri kurulan Halk pazarında ise vatandaşlarla da bir araya geldi. Vatandaşlar tarafından sıcak karşılanan Vekil Yokuş’a bazı vatandaşlar geçtiğimiz sene Sarayönü’nün sorunlarını meclise taşıdığı için teşekkür ederken, Vekil Yokuş ise seçimlerde vatandaşların desteklerini beklediklerini dile getirdi

Fahrettin Yokuş ve kurmayları Sarayönü’nde seçim çalışmaları kapsamında en son gazetemizi ziyaret etti. Fahrettin Yokuş gazetemizi ziyaretinde 14 Mayıs seçimlerinin ülkemiz için hayırlı uğurlu olmasını temenni ederken, açıklamalarında şu ifadeleri yer verdi: “İYİ Parti olarak hemen hemen Konyamızın tüm ilçelerinde 15 arkadaşımızla birlikte seçim çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Artık son bir haftamız kaldı. Seçim çalışmalarımızda vatandaşlarımıza mevcut yönetimden memnun olup olmadıklarını soruyoruz, memnun değillerse desteklerini istiyoruz.

İYİ Parti olarak 5-6 yıllık bir parti olmamıza rağmen yönetimimizin teveccühü oldukça yüksek, önceki seçimlere göre oldukça yoğun ilgi görüyoruz. Gelinen tabloda Türkiye’de bir değişime ihtiyaç olduğunu biz değil sokaklar söylüyor, vatandaşlar dile getiriyor. Türkiye’de özlenen tablonun yaklaştığının bilincindeyiz.

Tek adam rejimi nedeniyle hayat pahallılığından, enflasyondan istihdama her şey kötüye gidiyor. Her şeyin tek dama sorulması Türkiye’yi sorunlar yumağı içine soktu.

Özellikle deprem felaketinde yaşananlar ilk günler gerekli müdahalenin yapılamaması hep bu sistemin yüzünden.

Fahrettin Yokuş

Sadece bunlar değil artık halkı kutuplaşmaya götüren bir sistemle karşı karşıyayız.

Artık değişim zamanı .Değişim İYİ olacak. 14 Mayıs seçimlerinin vatanımıza ve milletimize hayırlı uğurlu olmasını talep ediyoruz. Hak edenin kazandığı adil bir seçim olması temennisi ile çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” şeklinde konuştu. (Belgin TARI)

Etiketler :