Vize haftası

Vize haftası
Sarayönü’ne araç muayene istasyonu, Şubat ayı vizesini yapmak Cuma ve cumartesi günü kurulacak. Sarayönü’nde araçlarını muayene ettirecek olanlar için 2019 yılının Şubat ayı muayenesi önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek....

Sarayönü’ne araç muayene istasyonu, Şubat ayı vizesini yapmak Cuma ve cumartesi günü kurulacak. Sarayönü’nde araçlarını muayene ettirecek olanlar için 2019 yılının Şubat ayı muayenesi önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek. Randevuda yer bulabilmek için araç sahiplerinin erken davranması gerekiyor.

Periyodik Araç Muayenesi, Egzoz Gazı Emisyon Ölçümü, Yola Elverişlilik Muayenesi, Tadilat sonrası muayene, Zorunlu Muayene ve Trafik Tescil İşlemleri için gerekli olan tespitler için 8-9 Şubat tarihlerinde, Buğday Pazarı’nın yanında kurulacak.

Geciktirenlere ceza

Gezici araç muayene istasyonu yetkilileri, yaptıkları açıklamada “Gezici araç muayene istasyonu, 8-9  Şubat günleri muayeneleri gerçekleştirecek. Muayeneler randevu sistemiyle yapılıyor. Randevusu bulunmayan vatandaşlar, kesinlikle vize işlemlerinden faydalanamayacak. Araç sahibi vatandaşlarımızın gününü geçirmeden araçlarını muayene ettirmesi gerekiyor. Aksi takdirde gecikmeli yaptıracaklar için gecikme zammı uygulanacak. Gecikme zammı ise, her bir geciken aybaşına %5 olarak uygulanacak. Muayenesini yaptırmayan vatandaşlarımızın bu fırsatı değerlendirerek muayenelerini yaptırmaları menfaatlerine olacaktır. Ayrıca sürücülerimiz araçlarında reflektör, yangın söndürme cihazı, ilk yardım çantası, tescil ve trafik belgesi asılları, borcu yoktur yazısı, trafik sigortası, LPG var ise gaz sızdırmazlık belgesi, ilk yardım seti ve stepne bulundurmaları zorunludur.” dedi.