Voleybol turnuvasında heyecan yarın başlıyor

Voleybol turnuvasında heyecan yarın başlıyor
Sarayönü Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen heyecan dolu voleybol turnuvası, büyük bir coşkuyla başlıyor. Lig usulü düzenlenecek olan turnuvanın açılış maçında, Meydan Park ve İlçe Emniyet takımları, nefesleri kesen mücadeleleriyle spor severleri Kapalı Spor Salonu'nda buluşturacak. Heyecan dolu açılış maçı, Çarşamba günü saat 20:00’de başlayacak.

Turnuvanın ikinci maçında ise Ladikspor ile Esnafspor kozlarını paylaşacak. Bu iki güçlü takım arasındaki mücadele, sporseverlere unutulmaz anlar yaşatacak. Aynı gün içinde toplamda 4 takımın sahaya çıkacağı turnuvanın açılış günü, voleybol tutkunları için dopdolu bir program sunacak.

Haftada 8 maçın planlandığı turnuvada, sporcuların performansları merakla bekleniyor. Sarayönü Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Emre Güney, tüm takımlara başarılar dilerken, çekişmeli ve centilmence geçecek müsabakaların beklentilerini dile getirdi. Dernek, sporun birleştirici gücüyle bir araya gelen topluluğa, sağlıklı rekabet ortamı sunmayı amaçlıyor.

Turnuvada haftanın maç programı şu şekilde;

6 Aralık Çarşamba: MeydanPark-İlçe Emniyet, Ladikspor-Esnafspor

7 Aralık Perşembe: Amiraller-Sarayönü Bld, Devlet Hastanesi-Başhüyükspor

8 Aralık Cuma: Ertuğrul SK- Endüstri Meslek, İlçe MEM- Kurşunlu SK

9 Aralık Cumartesi: İlçe Emniyet- Esnafspor, Ulutaş Harita- İlçe Jandarma