Voleybolda MEAAL şampiyon

Voleybolda MEAAL şampiyon
Sarayönü Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, gençlik haftası kapsamında düzenlenen liseler arası erkekler voleybol turnuvasında sona erdi. Turnuvanın şampiyonu Mehmet...

Sarayönü Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, gençlik haftası kapsamında düzenlenen liseler arası erkekler voleybol turnuvasında sona erdi. Turnuvanın şampiyonu Mehmet Emine Akdoğan Anadolu Lisesi oldu.

Liseler arası erkekler voleybol turnuvasının son haftası üç karşılaşma ile sona erdi. Turnuvanın son haftasında ilk karşılaşma Sarayönü Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Sarayönü Çok Programlı Anadolu Lisesi karşılaştı. Takımların karşılıklı olarak birer set kazanmasının ardından maç uzatmalara gitti. Uzatma setini kazanan Sarayönü Anadolu İmam Hatip Lisesi 2-1 kazandı.

Bir sonraki karşılaşmada Mehmet Emine Akdoğan Anadolu Lisesi ile Sarayönü Çok Programlı Anadolu Lisesi karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın sonucu şampiyonu belirledi. Karşılıklı birer set kazanan takımlar, mücadeleyi uzatmalara taşıdı. Uzatma setini kazanan Mehmet Emine Akdoğan Anadolu Lisesi, şampiyon olurken, Sarayönü Çok Programlı Anadolu Lisesi ikinci oldu.

Son maçta Ladik Ahmet Hüdai Anadolu İmam Hatip Lisesi ile karşılaşan Sarayönü Anadolu İmam Hatip Lisesi, mücadeleyi 2-1 kazanarak turnuvada 3'ncü oldu.