Wessi Erkek Gömlek Çeşitleri

Wessi Erkek Gömlek Çeşitleri
Erkeklerin en çok tercih ettiği gömlek kategorilerinde spor gömlekler yer almaktadır. Özellikle birçok yerde giyilebilir olması ve zamanın modasına uygunluk göstermesi en büyük avantajlarından bir tanesidir.Nokta Desenli Turuncu...

Erkeklerin en çok tercih ettiği gömlek kategorilerinde spor gömlekler yer almaktadır. Özellikle birçok yerde giyilebilir olması ve zamanın modasına uygunluk göstermesi en büyük avantajlarından bir tanesidir.

Nokta Desenli Turuncu Gömlek

Spor gömlekler içerisinde sade modeller birçok kişi tarafından ilgi görmektedir. Bu modelde turuncu renk ön plana çıkmaktadır. Rengin açık tonlarda yansıtılması kişinin enerjik görünmesini sağlar. Yapılacak kombinlerle uyum gösterir.

İş sahasında, özel bir davette yada normal bir günde giyilebilmesi sayesinde kullanışlı bir özelliğe sahiptir. Slim fit kalıbı ile vücutla bütünlük kazanıp görünüş olarak güçlü sıkı bir görünüm katmaktadır. Nokta desenli modeller erkek gömlek kategorisinde en çok tercih edilenler arasındadır.

Gri Slimfit Keten Gömlek

Keten gömlekler ilgi gören gömlekler arasındadır. Gri renginin vermiş olduğu etkiyle kişide güçlü bir imaj oluşturur. Özellikle gri renkle yapılacak kombinlerde gri rengin ön plana çıkmasıyla karizmatik bir görünüş katabilir.

Bireyde etkileyici ve kendine öz güveni yüksek bir kişi görünümü oluşturur. Slim fit kalıbı ile de vücut bütünlüğünü oluşturup daha estetiksel bir görüntü kazandırmaktadır. Keten türler gömlek modelleri arasında günden güne popülerliğini artırmaktadır.

Düz Gömlekler

Sade tasarımları seven kişiler için vazgeçilmez türlerdir. Kişide mütevazilik ve karizma kavramlarını bir arada kazandırır. Tercih edilen modellerdendir.

İndigo Slim fit Gömlek

Lacivert rengi ve düz tasarımının sadeliğiyle birleştiğinde bireyde soğukkanlı ve güçlü bir kişi imajı oluşturur. Lacivert tonların ağırlığı bireyde ciddiyet unsurunu artırırken karşı tarafın da ilk izleniminde saygısını kazanır.

Sade tasarımlar mütevazilik kavramını bireye yansıtırken aynı zamanda sert bir görüntüyü de kazandırır. Çok kullanışlı bir alanı vardır. Hemen her yerde tercih edilebilir.

Krem Slim fit Düz Gömlek

Krem renginin vermiş olduğu sade tonlar kişide sakin bir birey görüntüsü oluşturur. Yapılabilecek kombinler ile kendisini göstermesi açısından oldukça ön plana çıkacak bir modeldir.

Slim fit kalıbının vücut bütünlüğü sağlaması ile güzel bir görüntü sağlar. İş dünyası, özel davetler, aile buluşmaları ve sıradan günlerde tercih edilebilir. Sade tasarımı kişiye mütevazi duruşu da katmaktadır. Çok kullanışlı olması sebebiyle tercih edilenlerden bir tanesidir. Erkek gömlek modellerine