Yağışlar sevindirdi

Yağışlar sevindirdi
Uzun süren yağmursuzluğun arından Sarayönü'nde geçtiğimiz hafta etkili olan yağmur çiftçinin ve vatandaşların yüzünü güldürdü.Yurt genelinde etkili olan yağmur, Sarayönü'nde de belirli aralıklarla yağdı. Havaların kurak...

Uzun süren yağmursuzluğun arından Sarayönü'nde geçtiğimiz hafta etkili olan yağmur çiftçinin ve vatandaşların yüzünü güldürdü.

Yurt genelinde etkili olan yağmur, Sarayönü'nde de belirli aralıklarla yağdı. Havaların kurak gitmesinden dolayı kritik günlerin yaşandığı son zamanlarda beklenen yağmur etkili oldu. Yağmura en çok sevinen ise çiftçiler oldu. Tarlalarını ekmek için toprağın biraz tav bulmasını bekleyen yağışların ardından yoğun bir çalışmaya girdi.

Uzun süredir beklenen yağmurun gelmesi kuraklık endişesi yaşayan çiftçi başta olmak üzere tüm vatandaşların yüzünü güldürdü.

Vatandaşlar, "Uzun zamandır çiftçi bu yağmuru bekliyordu. İnşallah halkımız ve ilçemiz için hayırlı olur, rahmet olur. İlkbahardan buyana neredeyse hiç yağmur yağmadı. İnşallah bu yağmur çiftçilerin yüzünü güldürecektir" şeklinde konuştu.