Yalçın ailesinde sünnet coşkusu

Yalçın ailesinde sünnet coşkusu
Sarayönü'nde nakliyeci esnaflarından Emrullah Yalçın, çocukları Hasan Hüseyin, İbrahim ve Burak'ı sünnet ettirdi.Havva-Emrullah Yalçın ailesinin çocukları, İbrahim Koçak ve Hasan Hüseyin Yalçın'ın torunları İbrahim, Hasan...

Sarayönü'nde nakliyeci esnaflarından Emrullah Yalçın, çocukları Hasan Hüseyin, İbrahim ve Burak'ı sünnet ettirdi.

Havva-Emrullah Yalçın ailesinin çocukları, İbrahim Koçak ve Hasan Hüseyin Yalçın'ın torunları İbrahim, Hasan Hüseyin ve Burak, sünnet olarak erkekliğe adımını attı. Üç kardeşin sünnet düğünü geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirildi. Sünnet düğününde ile olarak aile büyüklerinin ruhu için mevlid-i şerif okundu. Daha sonra düğün gezisi gerçekleştirildi. Nakliyeci olan Emrullah Yalçın'ın arkadaşları tarafından tırlardan oluşturulan sıra dışı konvoy renkli görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu. Süslenmiş tırlardan oluşan konvoy sünnet olan Hasan Hüseyin, İbrahim ve Burak'ı ilçede gezdirdi. Gezinin ardından davetlilere yemek ikramlarında bulunuldu. İkramların tamamlanmasından sonra ise kına gecesi gerçekleştirildi.

Sarayönü Manşet Gazetesi olarak Yalçın ailesinin tebrik eder sünnet olan Hasan Hüseyin, İbrahim ve Burak'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz.