Yalı Çapkını dizisine kardeş dizi geldi! Dizinin kadrosuna flaş bir isim daha katıldı

Yalı Çapkını dizisine kardeş dizi geldi! Dizinin kadrosuna flaş bir isim daha katıldı
Ödüllü oyuncu Özge Özder, dizi setlerine oldukça iddialı bir projeyle dönüş yapacak. Özge Özder, Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'in başrollerindeki Yalı Çapkını dizisine kardeş dizi olarak gelen Yan Oda dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Özge Özder'in yeni projesi olan "Yan Oda" dizisi, mart ayının ilk haftasında Star TV'de izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. OGM Pictures imzalı bu dizi, senaryosuyla dikkat çekiyor. Özge Özder'in "Yan Oda" dizisindeki performansı ve diziye katacağı enerji, izleyiciler tarafından merakla bekleniyor.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Ödüllü oyuncu Özge Özder, dizi setlerine oldukça iddialı bir projeyle dönüş yapmaya hazırlanıyor. Özge Özder'in yeni dizisi Yan Oda dizisi oldu

“Yan Oda” dizisinin mart ayının ilk haftası Star TV’de yayına çıkması planlanıyor. OGM Pictures imzalı dizinin senaryosuna ekrana damgasını vuran, rekortmen dizi “Yalı Çapkını”nın da yazarı olan güçlü kalem Mehmet Barış Günger imza atıyor. Çağrı Vila Lostuvalı’nın yönettiği dizinin kadrosuna çok etkili bir oyuncu daha katıldı. Özge Özder “Yan Oda”yla anlaştı.

ozge-ozder-850x576.jpg

Tiyatroda Afife ve Sadri Alışık başta olmak üzere kazandığı birçok ödülle de adından söz ettiren Özder, “Sümer” karakterine hayat verecek ve merakla beklenen dizide 2. Bölümden itibaren dengeleri sarsacak.

Yan Oda dizisinin en çok izlenen dizilerden birisi olması bekleniyor.

Kaynak:HABER MERKEZİ