Yaralı köpeği kurtardı

Yaralı köpeği kurtardı
Geçtiğimiz günlerde meydana gelen bir olayda, yolda üzerinde bir köpeğe çarptıktan sonra ilgisizce olay yerinden uzaklaşan bir sürücü, hayvan severlerin büyük tepkisini topladı.Kazanın ardından yaralı köpekle ilgilenen doğa...

Geçtiğimiz günlerde meydana gelen bir olayda, yolda üzerinde bir köpeğe çarptıktan sonra ilgisizce olay yerinden uzaklaşan bir sürücü, hayvan severlerin büyük tepkisini topladı.

Kazanın ardından yaralı köpekle ilgilenen doğa gönüllüsü Ali İşçi, köpeğin tedaviye alınmasını sağladı. Selçuk Üniversitesi Hayvan Hastanesi'ne götürülen yaralı köpeğin hayatı kurtarıldı.

Olayın ardından insanların hayvanlara karşı tutumundan dert yanan İşçi yaptığı açıklamada, "Sarayönü'nde yaşanan hayvan ölümleri ve kazalarına karşı halkın duyarsızlığı beni son derece rahatsız etmekte. Çarşıda meydana gelen bir kazada insanlığın bir kez daha utanç verici pozisyonda olduğunu gördüm. Olayda bir köpeğin can çekişmesi ve ona vuran arabanın ardına bakmadan son gaz oradan uzaklaşması, olaya şahit olanların ise bırakın ölsün gitsin demesi, insanlığın ne konumda olduğunu bana gösterdi. Bir kez daha yazıklar olsun demek istiyorum. Bu konuda çok büyük yaptırımlar var. Kendi hayvanına bile gelişi güzel yöntemler uygulamanın ceremesi kanunen çok büyük. Bunu Sarayönü halkının bilmesini istiyorum. Bizimde gibi onların da bir can taşıdığını unutmamalıyız" dedi.