Yaralı köpek korumaya alındı

Yaralı köpek korumaya alındı
Geçtiğimiz günlerde meydana gelen bir olayda, yol üzerinde bir köpeğe çarptıktan sonra ilgisizce olay yerinden uzaklaşan bir sürücü, hayvan severlerin büyük tepkisini topladı.Kazanın ardından yaralı köpekle iki gün ilgilenen...

Geçtiğimiz günlerde meydana gelen bir olayda, yol üzerinde bir köpeğe çarptıktan sonra ilgisizce olay yerinden uzaklaşan bir sürücü, hayvan severlerin büyük tepkisini topladı.

Kazanın ardından yaralı köpekle iki gün ilgilenen bir vatandaş doğa gönüllüsü Ali İşçi ile irtibata geçerek, köpeğin tedaviye alınmasını sağladı. Selçuk Üniversitesi Hayvan Hastanesi'ne götürülen yaralı köpeğin hayatı kurtarıldı.

Olayın ardından insanların hayvanlara karşı tutumundan dert yanan İşçi yaptığı açıklamada, "Hayvan ölümleri ve kazalarına karşı halkın duyarsızlığı beni son derece rahatsız etmekte. Çarşıda meydana gelen bir kazada insanlığın bir kez daha utanç verici pozisyonda olduğunu gördük. Olayda bir köpeğin yaralanması ve ona vuran arabanın ardına bakmadan son gaz oradan uzaklaşması, insanlığın ne konumda olduğunu bana gösterdi. Allah'tan insanlık tamamen ölmemiş. İki gün yaralı hayvanı besleyen bir kardeşimiz, köpeğin durumundan bizi haberdar ederek onu tedavi altına aldırmamıza vesile oldu." dedi.