Yardımcı hoca Melih Çağrı Gündüz

Yardımcı hoca Melih Çağrı Gündüz
Sarayönü Belediyespor'da geçtiğimiz sezon sonu takımdan ayrılan antrenör Ozan Dombaz'ın yerinde Melih Çağrı Gündüz geldi. Sağlam bir alt yapıya sahip olan genç antrenörün milli kariyeri de bulunuyor.Futbolculuk hayatını geçtiğimiz...

Sarayönü Belediyespor'da geçtiğimiz sezon sonu takımdan ayrılan antrenör Ozan Dombaz'ın yerinde Melih Çağrı Gündüz geldi. Sağlam bir alt yapıya sahip olan genç antrenörün milli kariyeri de bulunuyor.

Futbolculuk hayatını geçtiğimiz yıl sonlandıran Antrenör Melih Çağrı Gündüz'ün hatrı sayılır bir kariyeri bulunuyor. Futbola 1999 yılında Adanaspor'da başlayan yetenekli oyuncu 2 yıl sonra yıldızının parlayacağı Gençlerbirliği'ne transfer oldu. 2005 yılında Gençlerbirliği'nde profesyonel olduktan sonra Ankara temsilcisinin pilot takımı Hacettepe'de forma giydi. Erzurumspor, Keçiören Belediyesi Bağlumspor, Karsspor, Gaskispor gibi takımlarda da profesyonel olarak forma giyen Melih Çağrı Gündüz, amatör liglerde de mücadele etti. Bartınspor, Serhat Ardahanspor, Bornova Yeşilovaspor, Altındağ Belediyespor, Sandıklıspor gibi takımlarda da forma giyen Gündüz, 2017 yılında futbolu bıraktı.

Gençlerbirliği altyapısında olduğu dönemde gösterdiği performansla milli takıma da dahil edilen Melih Çağrı Gündüz, U-16, U-17, U18 ve U-19 milli takımlarıyla Almanya, Fransa, İspanya, Belçika, Brezilya gibi birçok ülke takımına karşı forma giydi.

Milli takım formasıyla 41 karşılaşmaya çıkan Melih Çağrı Gündüz, Arda Turan, Serdar Özkan, Nuri Şahin, Volkan Babacan, Serdar Kurtuluş, Uğur Uçar gibi ünlü futbolcularla aynı dönemde ay yıldızlı formayı terletti.

Bilgisi ve efendi kişiliğiyle takımda ilk geldiği günden itibaren kabul gören antrenör Melih Çağrı Gündüz'ün takım performansına olumlu katkı sağlaması bekleniyor. Şampiyonluk hedefiyle yola çıkılan 2018-2019 sezonunda antrenör Melih Çağrı Gündüz'e de önemli görevler düşüyor.