Yaz etkinlikleri kayıtları başladı

Yaz etkinlikleri kayıtları başladı
Anadolu Gençlik Derneği Ladik Temsilciliği, okulların kapanmasının ardından ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik yaz etkinlikleri programı düzenleyecek. “Yaz Bizimle Bir Başka Güzel” sloganı ile öğrencilerin yaz tatilini...

Anadolu Gençlik Derneği Ladik Temsilciliği, okulların kapanmasının ardından ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik yaz etkinlikleri programı düzenleyecek. “Yaz Bizimle Bir Başka Güzel” sloganı ile öğrencilerin yaz tatilini fırsata dönüştürmeleri için kayıtlar başladı.

Anadolu Gençlik Derneği İlçe Başkanı Safa Külahlı, yaptığı açıklamada, “Yaz-Et kapsamında çocuklarımız sıkılmadan bunalmadan hem Milli ve manevi eğitim çalışmalarına ağırlık verilecek hem de sosyal kültürel ve sportif faaliyetler ile çocuklarımıza doya doya bir yaz geçirmelerine fırsat vereceğiz. Yaz etkinlikleri programımız ile çocuklarımız Siyeri Nebi,Kur’anı Kerim, İlmihal, Adab-I Muaşaret ve Temel İslami bilgiler konusunda yapılan etkinlikler ile kalıcı bir öğrenme imkanına sahip olacaklar. Tüm bu programlara katılmak için yapmanız gereken afiş üzerinde belirtilen 0 542 515 88 19 numarasını çevirip kaydınızı yaptırmanız.” şeklinde konuştu.