Yaz okullarından coşkulu final

Yaz okullarından coşkulu final
Konya Büyükşehir Belediyesi ve Sarayönü Belediyesi ortaklığında ilçemizde gerçekleştirilen KOMEK Yaz Okulu sona erdi. Öğrenciler, verilen derslerin yanında spor faaliyetleri, doğa yürüyüşleri, kültür gezileri ve yarışmalarla...

Konya Büyükşehir Belediyesi ve Sarayönü Belediyesi ortaklığında ilçemizde gerçekleştirilen KOMEK Yaz Okulu sona erdi. Öğrenciler, verilen derslerin yanında spor faaliyetleri, doğa yürüyüşleri, kültür gezileri ve yarışmalarla hem eğlenerek hem de öğrenerek dolu dolu bir yaz geçirdi.

Konya Büyükşehir Belediyesi KOMEK Yaz Okulu’nun final gecesi ise Sarayönülü öğrencilerin yanı sıra binlerce öğrenci ve ailesinin katılımıyla yapıldı.

Sarayönü Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirilen KOMEK Yaz Okulu sona erdi. Dinimiz ve Değerlerimiz, Spor ve Sanat modüllerinden oluşan kursta verilen derslerin yanında spor faaliyetleri, doğa yürüyüşleri, kültür gezileri ve yarışmalarla güzel vakit geçirmeleri sağlanan öğrenciler, diğer etkinliklerin yanı sıra havuzlarda yüzme zevkini yaşadı. KOMEK Yaz Okulu öğrencileri, Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma, Siyer-i Nebi, satranç, futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi ve yakan top dallarında turnuvalara katıldı.

70 BİNDEN FAZLA ÇOCUK VE GENÇ YAZ FAALİYETLERİNE KATILDI

Büyük coşkuyla gerçekleşen final programında konuşan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Büyükşehir Belediyesi olarak bu yıl Konya merkezde ve ilçelerde 70 binden fazla çocuğun ve gencin katılımıyla yaz faaliyetleri düzenlediklerini belirtti.

Altay, önceliklerinin her zaman çocuklar olduğunu ve bu kapsamda 31 ilçede yaz boyunca çok farklı etkinliklere imza attıklarını ifade etti.