Yaz okulundan Konya gezisi

Yaz okulundan Konya gezisi
Sarayönü Genç KOMEK Yaz Okulu, bünyesinde kurs gören öğrencilere yönelik olarak oyun şenliği gerçekleştirdi.Konya Dutlukır'da gerçekleştirilen oyun şenliği ve piknik programına Asem, Sarayönü ve Ladik Komek merkezinde eğitim...

Sarayönü Genç KOMEK Yaz Okulu, bünyesinde kurs gören öğrencilere yönelik olarak oyun şenliği gerçekleştirdi.

Konya Dutlukır'da gerçekleştirilen oyun şenliği ve piknik programına Asem, Sarayönü ve Ladik Komek merkezinde eğitim alan öğrenciler katıldı. Öğrenciler spor parkurlarında gerçekletirilen yarışmalara katıldı. Bunun yanı sıra siyer ve hadis yarışması gerçekleştirildi. Sosyal aktivitelerin yanında öğrenciler güzel bir tabiatın içerisinde piknik yaparak eğlendi.

Sarayönü Yaz Okulları Sorumlusu Zeliha Ceylan, yaptığı açıklamada, "üç kurs merkezimizde toplam 400 öğrenci eğitim alıyor. Yaz okullarında Kur an-ı Kerim, temel dini bilgiler, bilgisayar, ebru, seramik, yüzme, spor, drama, pratik yemek yapımı, basit dikiş teknikleri kursları veriliyor. Yaz Okullarında birinci önceliğimiz ve amacımız çocuklarımızın temel dini bilgileri alması ve Kur an-ı Kerim öğrenmelerini sağlamak. Diğer branşlar ise buna bir araç. Çocuklarımızın eğlenerek öğrenmelerini sağlamaya çalışıyoruz.” dedi.

Yaz okullarının cuma günü sona ereceğini belirten Ceylan, "güzel bir yaz okulu dönemini daha geride bırakıyoruz. Yarın Evcekaya'da son etkinliğimizi gerçekleştireceğiz. Cuma günü de kurslarımız sona erecek. Daha sonra yetişkinlerimizin güz dönemi kursları için hazırlıklara başlayacağız." şeklinde konuştu.