Yazlık meyveler tezgahları süslemeye başladı

Yazlık meyveler tezgahları süslemeye başladı
Kış mevsiminin yavaş yavaş geride kalması ve hava sıcaklıklarının artması ile birlikte vatandaşların çok sevdiği yaz meyveleri tezgahlardaki yerini almaya başladı.

Sarayönü’nde Cuma günleri kurulan halk pazarında esnaflar kış meyvelerinin yerine tezgahlarını yaz meyveleri ile süslemeye başladı. Vatandaşların oldukça sevdiği çilek, erik, ananas, yeni dünya gibi lezzetli meyveler tezgâhları süslerken, halkın ilgisi de yoğun oldu.

Yaklaşan yaz mevsiminin müjdeci meyvelerinin tezgahlara girmesi ile birlikte vatandaşların ilgisi de esnafları oldukça memnun etti.

yaz-meveleri-2.jpg

Cuma günleri kurulan Halk Pazarında satış yapan esnaflardan Mevlüt Tos, hava sıcaklıklarının yavaş yavaş artması ile birlikte tezgahlarını süslediklerini dile getirerek,” Bu hafta itibariyle çilek, yeni dünya, erik gibi ürünlerin kilosu 60 liradan satışa sunuldu. Ancak meyve çeşitlerinin artmasıyla birlikte fiyatların düşmesini bekliyoruz. Vatandaşlarımızın yoğun ilgisi bizi memnun ediyor. Önümüzdeki haftalarda daha fazla çeşit ve uygun fiyatlarda meyvelerle müşterilerimizi buluşturmayı hedefliyoruz" dedi.