Yeni golcü Sunay Hasan

Yeni golcü Sunay Hasan
Sarayönü Belediyespor, Muhammet Özdemir'den boşalan forvet bölgesine, Türk asıllı Makedon oyuncu Sunay Hasan'ı transfer etti.Geçtiğimi hafta içerisinde Sarayönü'ne gelen Sunay Hasan, hafta sonu Sarayönü Belediyespor forması...

Sarayönü Belediyespor, Muhammet Özdemir'den boşalan forvet bölgesine, Türk asıllı Makedon oyuncu Sunay Hasan'ı transfer etti.

Geçtiğimi hafta içerisinde Sarayönü'ne gelen Sunay Hasan, hafta sonu Sarayönü Belediyespor forması ile ilk karşılaşmasına çıktı. Anadolu Selçukspor'a karşı 45 dakika mücadele eden Sunay Hasan, oyununu bir de golle taçlandırdı. Makedonya pasaportlu Türk oyuncu, oturum izni ve lisans işlemlerinin yetişmesi durumunda Ereğlispor karşılaşmasında mücadele edebilecek.

1996 doğumlu olan Sunay Hasan, 2005 yılında Makedonya'nın Üsküp kentinde FK Şkupi takımında futbola başladı. FK Şkupi'de attığı goller ve performansıyla dikkatleri üzerine çeken Sunay Hasan, 2014 yılında Makedonya 1.Lig takımlarından FK Euromilk'e transfer oldu. Makedonya'nın yanı sıra Slovakya 1.Lig'i ve Kosova 1.Lig'inde de futbol oynayan Sunay Hasan, futbol şartlarının daha iyi olmasından dolayı Türkiye'yi, Vildan Kerim'in eski arkadaşı olmasından dolayı ise Sarayönü Belediyespor'u tercih ettiğini söyledi.

İyi bir fizik ve esnek bilek kabiliyetine sahip olan Sunay Hasan'ın Sarayönü Belediyespor formasıyla nasıl bir performans sergileyeceği merakla bekleniyor.