Yeni işyerleri faaliyete geçiyor

Yeni işyerleri faaliyete geçiyor
Sarayönü Belediyesi'nin istasyon bölgesinde depodan dönüştürerek sattığı dükkanlar faaliyete geçmeye başladı.Sarayönü girişinde, geçmişte Toprak Mahsulleri Ofisi tarafından ambar olarak kullanılan taş yapının, Sarayönü...

Sarayönü Belediyesi'nin istasyon bölgesinde depodan dönüştürerek sattığı dükkanlar faaliyete geçmeye başladı.

Sarayönü girişinde, geçmişte Toprak Mahsulleri Ofisi tarafından ambar olarak kullanılan taş yapının, Sarayönü Belediyesi tarafından işyerlerine dönüştürülmesinin ardından dükkanlar geçtiğimiz ay ihale satılmıştı.

Sarayönü Belediyesi tarafından toprak mahsulleri ofisinden alınan taş ambarlar, işyeri ve dükkanlara dönüştürüldü. Toplamda 15 tane yola cepheli olacak şekilde oluşturulan işyerinden 12’si ihale ile satıldı. Satışların ardından dükkanlar faaliyete geçmeye başladı. İlk faaliyete geçen dükkan Gönül Unlu Mamulleri'nin aldığı işeri olurken, diğer dükkanlarda da çalışmalar başlatıldı.

Dükkanların tamamının faaliyete geçmesinin ardından bölgede bir hareketlilik oluşması bekleniyor. Toplu konu güzergahının üzerinde, ilçe girişinde, pazara yakın de akaryakıt istasyonu karşısında bulunan işyerlerinin ticari canlılığı olumlu etkilemesi ümit ediliyor.