Yeni Malmüdürü Bahri Korkmaz

Yeni Malmüdürü Bahri Korkmaz
Sarayönü Malmüdürlüğü'ne atanan Bahri Korkmaz, geçtiğimiz günlerde ilçeye gelerek görevine başladı.Sarayönü Eski Malmüdürü Yasin Özgün'ün tayininin çıkmasının ardından, boşalan Sarayönü Malmüdürlüğü koltuğuna...

Sarayönü Malmüdürlüğü'ne atanan Bahri Korkmaz, geçtiğimiz günlerde ilçeye gelerek görevine başladı.

Sarayönü Eski Malmüdürü Yasin Özgün'ün tayininin çıkmasının ardından, boşalan Sarayönü Malmüdürlüğü koltuğuna Bahri Korkmaz oturdu. Geçtiğimiz salı günü görevine başlayan Malmüdürü Bahri Korkmaz, görevine başladığı gün daire personeliyle tanıştı.

Görevine başlamasının ardından makamında ziyaret ettiğimiz Sarayönü Malmüdürü Bahri Korkmaz, gazetemize yaptığı değerlendirmede, "Ben aslen Akörenliyim ama rahatlıkla Sarayönülüyüm diyebilirim. Benim gibi maliye çalışanı olan babam ben ortaokuldayken Sarayönü'ne atandı ve emekli olunca da buraya yerleşti. Babam vefat etti ama annem halen burada yaşıyor. Annem için sık sık geliyorduk Sarayönü'ne ama nasibimizde burada görev yapmakta varmış. Buraya atandığımdan dolayı mutluyum." dedi.

Bahri Korkmaz kimdir?

Babasının görevinden dolayı 1962 yılında Bingöl'de dünyaya gelen Bahri Korkmaz, ilkokulu ve ortaokul eğitimini Hadim ilçesinde aldı. Lise eğitimi Sarayönü'nde alan Korkmaz, 1985 yılında Doğanhisar Malmüdürlüğü'nde göreve başladı. İki yıllık bir maliye kursunu bitirdikten sonra Erzum Pasinler'e Malmüdürü Vekili olarak atandı. Sinop, Kütahya, Hakkari, Afyon illerinde görev yaptıktan sonra Konya'ya gelen Korkmaz, Konya Selçuk Üniversitesi Sayman Müdürü ve Konya Kurumlar Döner Sermaye Sayman Müdürü olarak görev yaptı. Sarayönü'ne Malmüdürü olarak atanan Korkmaz, 20 Ağustos'ta göreve başladı. Anadolu Üniversitesi İşletme Mezunu olan Bahri Korkmaz, evli ve iki çocuk babası.

Sarayönü Manşet Gazetesi olarak yeni Sarayönü Malmüdürü Bahri Korkmaz'a yeni görevinde başarılar dileriz.