Yeni rakip Karapınar

Yeni rakip Karapınar
Konya Süper Amatör Küme'de ligi şampiyon olarak tamamlayan Karapınar Belediyespor, Sarayönü Belediyespor'un Bölgesel Amatör Lig'deki yeni rakibi oldu.Kümede kalma mücadelesine tutuşan Akşehirspor ve Ereğlispor'dan birinin düşmesinin...

Konya Süper Amatör Küme'de ligi şampiyon olarak tamamlayan Karapınar Belediyespor, Sarayönü Belediyespor'un Bölgesel Amatör Lig'deki yeni rakibi oldu.

Kümede kalma mücadelesine tutuşan Akşehirspor ve Ereğlispor'dan birinin düşmesinin ardından direk olarak Bölgesel Amatör Lig'e yükselecek olan Karapınar Belediyespor, Sarayönü Belediyespor ile aynı renkleri taşıyor.

Daha önce 2013-2014 sezonunda Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Karapınar Belediyespor, aynı sene direk düşme potasında yer alarak lige veda etmişti. Dört yıl sonra yeniden Bölgesel Amatör Lig'e çıkma başarısı gösteren Karapınar Belediyespor'un bu sezon geçmişten ders alarak daha iyi bir yapılanma içine girmesi bekleniyor.

Karapınar Belediyespor ile iyi ilişkileri bulunan Sarayönü Belediyespor, renktaşı olan yeni rakibi ile 2018-2019 sezonunda karşı karşıya gelecek.