Yeniden Refah Partisi kongre yaptı

Yeniden Refah Partisi kongre yaptı
Sarayönü Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanlığı, genel kurul gerçekleştirerek yönetimini oluşturdu. Yeniden Refah Partisi’nin Sarayönü İlçe Başkanı Mehmet Günay oldu.Genel kurula Yeniden Refah Partisi Bölge Koordinatörü...

Sarayönü Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanlığı, genel kurul gerçekleştirerek yönetimini oluşturdu. Yeniden Refah Partisi’nin Sarayönü İlçe Başkanı Mehmet Günay oldu.

Genel kurula Yeniden Refah Partisi Bölge Koordinatörü Yahya Coşkun, Konya İl Başkanı Ebubekir Sarısaman, İl Başkan Vekili Mustafa Özerdem, İl Gençlik Kolları Başkanı Halit Şimşek ve il yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Yaralara merhem olan bir anlayışa sahibiz

Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Mehmet Günay, genel kurulda yaptığı konuşmada, “Zamanla yaralarımız iyiden iyiye büyüdü. Önüne geçilmez bir hal aldı şuan. Günümüz siyasileri oluşmuş yaralara merhem olmak yerine, yaraların kendisinin kapanmasını beklemektedirler. Vatandaş her şeyden önce ekonomik bir bunalıma girmiş lakin sesini duyuracak takati de kalmamıştır. Alternatifsizlik bizleri zora soktuğu gibi yine bizleri ağır bir yükün Altına koymaktadır. Kimi tasnif ve ötekileştirmelerin yerine teskin eden insanı öncelikle insan olduğu için kabul eden olmalıyız. Ufak arizi sorunlardan kendine rol çıkarmayan, baki çözümlerin hesabıyla meşgul olmalıyız. Söylediklerimizin hepsi asılsız ve havada kalan iddia değildir. Müddei iddiasını ispatla mükelleftir, durumuna istinaden iddiamız budur ve ispatı açık bir şekilde görülmektedir.” şeklinde konuştu.

Yönetim şekillendi

Mehmet Günay başkanlığında oluşturulan yönetimde Siyasi İşler Başkanı ve İlçe Başkan Vekili Mustafa Kaya, Teşkilatlanma Başkanı ve İlçe Başkan Vekili Hasan Doğan, Mali İşler Başkanı Osman Kozan, Mali İşler Başkanı Metin Kandu, Ekonomi ve Sosyal İlişkiler Başkanı Tuncay Akay, Ar-Ge Başkanı Sinan Gözlü, İlçe Sekreteri Engin Polat, Eğitim Başkanı Muhammet Yücetaş, Dış İlişkiler Başkanı İlyas Karaarslan, Sosyal Medya Başkanı Emre Güran, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Nurbaki Zeybek oldu.