Yeniler görücüye çıktı

Yeniler görücüye çıktı
Sarayönü Belediyespor, devre arası transfer döneminde kadrosuna kattığı 5 oyuncuya Kepez Belediyespor karşılaşmasına şans verdi.Kaleci Sercan Şen, Oğuz Göktaş, Mustafa Sayan ve Erkan Çelik karşılaşmaya ilk 11'de başlarken,...

Sarayönü Belediyespor, devre arası transfer döneminde kadrosuna kattığı 5 oyuncuya Kepez Belediyespor karşılaşmasına şans verdi.

Kaleci Sercan Şen, Oğuz Göktaş, Mustafa Sayan ve Erkan Çelik karşılaşmaya ilk 11'de başlarken, Özenç Albayrak ikinci yarıda sonradan oyuna dahil oldu. Savunma zafiyetlerinin de etkisiyle kaleci Sercan Şen koruduğu kalede 3 gol gördü. Bu gollerin üçü de sol bek mevkiini savunan Oğuz Göktaş'ın kanadından geldi. Mustafa Sayan ve Erkan Çelik'in de istenen katkıyı sağlayamadığı görülürken, Sarayönü Belediyespor'un tek tehlikeli pozisyonu Özenç Albayrak'ın bireysel yetenekleri ile yakalandı. Bunun yanı sıra kondisyonu bir hayli zayıf olan ve fazla kilolarıyla dikkat çeken Özenç, karşılaşmayı güçlükle tamamlayabildi.

Yeni oyuncuların beraberinde eski oyuncularında çok fazla varlık gösteremediği karşılaşmada takım halinde kötü olan Sarayönü Belediyespor'un mücadeleci ve hırsı yapısına tekrar dönmesi bekleniyor.