Yetimler gününde davet

Yetimler gününde davet
Sarayönü Belediyesi, ilçede bulunan öksüz, yetim ve kimsesizleri, 15 Ramazan Dünya Yetimlerinin Gününde, Gençlik Merkezi’nde verdiği iftar davetinde bir araya getirdi.Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, yetim ve öksüzleri...

Sarayönü Belediyesi, ilçede bulunan öksüz, yetim ve kimsesizleri, 15 Ramazan Dünya Yetimlerinin Gününde, Gençlik Merkezi’nde verdiği iftar davetinde bir araya getirdi.

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, yetim ve öksüzleri her zaman sofralarında ağırlayacaklarını belirterek, “Bugün burada yetim ve öksüz hamisi, yetim ve öksüz dostu olan İslam milletinin ve genel manada mazlumların acıları konusunda hassasiyeti olan değerli kardeşlerimizle bir araya geldik. Yetim ve öksüz gerçeğini gördükçe, yetimi öksüzü korumanın iki cihan saadeti olduğunu öğrendikçe yetimlere karşı sorumluluklarımızı daha iyi kavrayacağımızı ve daha fazla yetime hami olmak için can atacağımızı düşünüyorum.” dedi.

Yüzlerini güldürmek istedik

Yetimlerin Allah'ın emaneti olduğunu söyleyen Solak, “Bizler yetim bir Peygamberin ümmetiyiz. Yetimlere sahip çıkmak onlara kol kanat germek bizim boynumuzun borcudur. Bu sorumluluğun bilincinde bugün yetim, öksüz çocuklarımız ve aileleri ile aynı sofrada bir araya geldik. Onların yanında olarak yüzlerini güldürmek istedik.” şeklinde konuştu.