Yıldız CHP’ye yeniden talip

Yıldız CHP’ye yeniden talip
Cumhuriyet Halk Partisi Sarayönü İlçe Teşkilatı’nda genel kurul yaklaşırken, daha önce partinin birçok kademesinde görev alan Tahir Yıldız aday olduğunu açıkladı.Geçtiğimiz yıllarda CHP İlçe Başkanlığı görevini yürüten,...

Cumhuriyet Halk Partisi Sarayönü İlçe Teşkilatı’nda genel kurul yaklaşırken, daha önce partinin birçok kademesinde görev alan Tahir Yıldız aday olduğunu açıkladı.

Geçtiğimiz yıllarda CHP İlçe Başkanlığı görevini yürüten, daha öncesinde ilçe yönetiminin çeşitli kademelerinde görev alan, son olarak ise il yönetiminde yer alan Tahir Yıldız, 18 Ocak 2020 tarihinde yapılacak olana CHP Sarayönü İlçe Kongresinde, başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Yıldız, yaptığı açıklamada, “Cumhuriyetimizin teminatı olan, ülkemizi kuran, 92 yıldır her türlü zorluklara rağmen dimdik ayakta kalan Cumhuriyet Halk Partisi’nde onurla ve gururla temsil edeceğime inandığım ilçe başkanlığına adaylığımı açıkladım. Ben yapım gereği şikayet etmeyi doğru bulmuyorum. Bunun yerine çözüm noktasında ‘ben ne yapabilirim’, ‘biz ne yapabiliriz’ konularına odaklanırım. Cumhuriyet Halk Partisi’nde yöneticilik yapmak sorumluluk gerektirir. Biz bu sorumluluğun farkındayız. Mücadeleyi seçimden seçime değil, her daim vermek için buradayız.” dedi.

Parti tabanını sahiplenmek, benimsemek için aday olduğunu kaydeden Yıldız, “Partimizi kişisel duygularımızla değil, bu zamana kadar bize yol göstermiş, örnek olmuş siyasi önderlerimizin fikirleri ışığında ortak akılla yöneteceğiz. Partimize yıllarını vermiş fakat bazı sebeplerden dolayı bir kenara çekilmiş, sadece seçimden seçime oy veren emektarlarımızı yeniden kazanmak için aday olduk. Kadın Kolları ve Gençlik Kollarını kağıt üzerinde değil, aktif siyasetin içerisinde görev almalarını sağlamak için aday olduk. Ayrıştırmak için değil, birleştirmek için, partimizi seçimlere hazırlayıp, seçimlere güçlü bir şekilde girmek için adayız. Dışa dönük bir siyasi anlayışla partimize katılımı arttırmak için, umutları yeşertmek için, partimizi, parti binasında oturarak değil, halka anlatarak güçlendirmek için aday olduk" ifadelerini kullandı.