Yıldız, “Ulusumuzun başı sağ olsun”

Yıldız, “Ulusumuzun başı sağ olsun”
CHP Sarayönü İlçe Başkanı Tahir Yıldız, İdlib saldırısında şehit düşen Mehmetçilerimizle ilgili açıklamada bulundu.Oldukça üzgün olduklarını kaydeden Yıldız, “ Bu saldırıdan son derece üzüntü duyuyoruz. Kahrolduk....

CHP Sarayönü İlçe Başkanı Tahir Yıldız, İdlib saldırısında şehit düşen Mehmetçilerimizle ilgili açıklamada bulundu.

Oldukça üzgün olduklarını kaydeden Yıldız, “ Bu saldırıdan son derece üzüntü duyuyoruz. Kahrolduk. Kelimelerde ifade edemiyorum. Bu kadar gencimizin şehit olması son derece üzücü bir olay. Sözün bittiği yer diyorum. Hepsinin mekanları cennet olsun. Ulusumuzun başı sağ olsun.” ifadelerini kullandı.

Yıldız, açıklamasına şöyle devam etti: “İdlib’de rejim güçlerinin ve rejim güçlerinin arkasındaki destek veren devletlerin bu haince saldırısını kınıyoruz. Türk Milletine bir kandil gecesi bu acıyı yaşatanlardan günü geldiğinde bunun hesabı sorulacaktır. Kimsenin Türkiye Cumhuriyeti’ni yıldırmaya, etkinliğini azaltmaya gücü yetmeyecektir.”

Bazı eleştirilerde de bulunan Yıldız, “Hain saldırının olduğu gece Hatay valisinin değil, devlet büyüklerimizin çıkıp milletini bilgilendirmesini isterdik. Böylesine önemli bir durumda devlet büyüklerimizin sessiz kalması halkımıza büyük bir tedirginlik yaşatmıştır. Bunun yanı sıra asıl bu gecede tüm camilerimizden selalar verilmesini beklerdik.” ifadelerini kullandı.