Yıldız’dan 23 Nisan mesajı

Yıldız’dan 23 Nisan mesajı
Cumhuriyet Halk Partisi Sarayönü İlçe Başkanı Tahir Yıldız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramıyla ilgili kutlama mesajı paylaştı.Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100. Yıldönümünü yaşamanın mutluluğu...

Cumhuriyet Halk Partisi Sarayönü İlçe Başkanı Tahir Yıldız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramıyla ilgili kutlama mesajı paylaştı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100. Yıldönümünü yaşamanın mutluluğu içerinde olduklarını kaydeden Yıldız, şunları söyledi:

"Bütün gayemiz çocuklarımıza daha güzel, daha müreffeh bir ülke bırakabilmektir. Gazi Mustafa Kemal’in liderliğinde yürütülen istiklal mücadelemiz, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılması, vatanımızın kurtarılması ve Cumhuriyetimizin ilan edilmesiyle hedeflerine ulaşmıştır. TBMM, ülkemizin modern dünyayla bütünleşmesi, demokrasimizin olgunlaşması ve çoğulcu demokratik prensiplerin ülkemizde geçerli kılınması sürecinde tarihi bir rol üstlendiği gibi bu gün de milli iradenin temelidir. Devletimizin temelleri atılırken Milli İrade esas alınmıştır. Bekası da Milli İrade ile sağlanacaktır. Amasya Genelgesi’nde yer aldığı gibi Milletin istiklalini yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır.”