Yılmaz genel başkan yardımcısı oldu

Yılmaz genel başkan yardımcısı oldu
Türkiye Teknikerler Birliği Konya Başkanı olan Sarayönü Ziraat Odası Tarım Danışmanı Emet Yılmaz, Genel Başkan Yardımcısı olarak Teknikerler Birliği Genel Merkez Yönetim Kuruluna seçildi.Ankara'da 21 Mayıs 2017 tarihinde...

Türkiye Teknikerler Birliği Konya Başkanı olan Sarayönü Ziraat Odası Tarım Danışmanı Emet Yılmaz, Genel Başkan Yardımcısı olarak Teknikerler Birliği Genel Merkez Yönetim Kuruluna seçildi.

Ankara'da 21 Mayıs 2017 tarihinde gerçekleştirilen Teknikerler Birliği 8.Olağan Üstü Genel Kurulda, Konya İl Başkanı Emet Yılmaz, Genel Başkan Yardımcısı olarak Teknikerler Birliği Genel Merkez Yönetim Kuruluna seçildi.

81 il temsilcilerinin katılımı ile gerçekleşen kongrede yönetim kurulu asil ve yedek listeleri belirlendi.

Teknikerler Birliği Genel Başkan Yardımcısı Emet Yılmaz, yaptığı açıklamada, "73 yıldır ülkemizde yetiştirilen 160 farklı branştaki 3 milyon teknikerin sorunlarının çözümü, üretici ve tüketicilerin kaliteli ürün ve hizmet almalarının önündeki en büyük engelin kaldırılması için, öncelikli hedefimiz Türkiye Tekniker Odaları Birliğinin Sayın Cumhurbaşkanımız, Sayın Başbakanımız ve Sayın Hükümet Üyelerimiz tarafından kurulmasıdır. Teknikerler birliği ailesi olarak bu uğurda sonuna kadar mücadele edeceğimizden tekniker meslektaşlarımın ve tekniker dostlarımın hiç şüphesi olmasın." dedi.