Yine Akşehir, yine çirkinlik

Yine Akşehir, yine çirkinlik
Terbiye sınırlarını bir türlü koruyamayan Akşehirspor taraftarları, yine Sarayönü Belediyespor a karşı elinden gelen her türlü çirkinliği yaptı. Karşılaşma başından itibaren ağza alınmayacak küfürler savuran Akşehirli...

Terbiye sınırlarını bir türlü koruyamayan Akşehirspor taraftarları, yine Sarayönü Belediyespor a karşı elinden gelen her türlü çirkinliği yaptı. Karşılaşma başından itibaren ağza alınmayacak küfürler savuran Akşehirli taraftarlar karşısında gerginliği başlatan taraf oldu.

Sarayönü Belediyespor Teknik Direktörü Niyazi Kart ve oyuncuların şahsına iğrenç hakaretler eden, Akşehir taraftarları, karşılaşmanın beşinci dakikasında misafir tribünden çıkarılarak karşı tribüne gönderildi. Sarayönülü taraftarlara da sürekli küfürler yağdıran Akşehirlilere en güzel cevap sahada geldi. Özenç ve Umutcan ın golleriyle karşılaşmayı 2-1 kazanan Sarayönü Belediyespor, galibiyetiyle Akşehirli holiganları susturdu. Geçtiğimiz maçta Akşehir de oynanan karşılaşmada da ellerinden gelen her türlü çirkinliği yapan Akşehirsporlular'a cevap 2-0'lık sonuçla sahada gelmişti.