Yoksullara bayram yardımı

Yoksullara bayram yardımı
Sarayönü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü Ahmet Turan, Kurban Bayramı dolayısıyla ilçe genelinde bulunan 232 aileye yaklaşık 70 bin liralık para yardımı yapıldığını açıkladı.İlçe genelinde ki 232...

Sarayönü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü Ahmet Turan, Kurban Bayramı dolayısıyla ilçe genelinde bulunan 232 aileye yaklaşık 70 bin liralık para yardımı yapıldığını açıkladı.

İlçe genelinde ki 232 aileye 200 ile 250 lira arasında nakdi gıda yardımında bulunulduğunu dile getiren Turan, Kurban Bayramı’nda temel ihtiyaçlarını karşılayamayan ihtiyaç sahibi vatandaşların imdadına SYDV olarak yetiştiklerini söyledi.

Turan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Devletin şefkat eli olan SYDV mütevelli heyeti ihtiyaç sahibi sosyal güvencesi olmayan 232 aileyi tespit etti. Ailelerin gıda ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla her bir aileye 200 ile 250 lira arasında nakdi yardım yapıldı. Sarayönü SYD Vakfı yoksul ihtiyaç sahibi ailelerin Kurban Bayramı’nda temel gıda ihtiyaçlarına katkıda bulunarak sıkıntılarını çözmektedir. Ailelerin gıda ihtiyaçlarının giderilmesine katkıda bulunarak ailelerin huzurlu ve mutlu bir şekilde bayrama girmesi sağlanmıştır. Vakıf Mütevelli Heyeti’nce belirlenen yardım miktarının 232 ailenin Ziraat Bankası Sarayönü Şubesi’ndeki hesaplarına aktarılarak bayramdan önce ihtiyaçlarını giderebilmeleri sağlandı.”