Yol çalışmaları devam ediyor

Yol çalışmaları devam ediyor
Sarayönü Belediyesi, kilitli parke taş döşeme işleri ve asfalt döküm çalışmaları yaz döneminde hızlı şekilde devam ediyor.Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, yol yapım çalışmaları hakkında yaptığı açıklamada,...

Sarayönü Belediyesi, kilitli parke taş döşeme işleri ve asfalt döküm çalışmaları yaz döneminde hızlı şekilde devam ediyor.

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, yol yapım çalışmaları hakkında yaptığı açıklamada, "İlçe sınırları içerisindeki mahallelerimizde kilitli taş yapım işi devam ediyor. İki ekip belediyemiz bünyesinde, iki ekip müteahhit bünyesinde çalışmaktadır. Müteahhit bünyesinde çalışan ekibimiz Karatepe mahallesini tamamladıktan sonra Kayıören mahallesinde çalışmalara başladı. Kayıören mahallemizde de kısa sürede tüm yollar kilitli parke taşla örülerek tamamlandı. İlçe merkezindeki ekibimiz Toplum Sağlığı Merkezi'nin bahçesini döşedi. Karabıyık ve Özkent mahallemizdeki çalışmalar devam etmektedir. Belediyemiz ait olan diğer ekip Ladik mahallesinde Osmanlı sokak ve yan bağlantısı sokaklarda çalışmalara devam ediyor. Belediyemizin asfalt faaliyetleri de 1 Ağustos itibariyle Kadıoğlu mahallemizde başlamış bulunuyor. Ayrıca Ladik mahallemizde Büyükşehir Belediyesi ve belediyemizin ortak çalışması olan asfalt yapımı çevre yollarda devam etmektedir." dedi.