Yönetim sezonu değerlendirecek

Yönetim sezonu değerlendirecek
Bölgesel Amatör Ligi 7.Grubu 40 puanla 4'ncü sırada tamamlayan Sarayönü Belediyespor, yeni sezon için harekete geçiyor. Yeşil-siyahlılar önümüzdeki günlerde yapacağı toplantının ardından yeni sezon planlamasına geçecek....

Bölgesel Amatör Ligi 7.Grubu 40 puanla 4'ncü sırada tamamlayan Sarayönü Belediyespor, yeni sezon için harekete geçiyor. Yeşil-siyahlılar önümüzdeki günlerde yapacağı toplantının ardından yeni sezon planlamasına geçecek. Yönetim kurulu ve teknik heyetin yapacağı toplantıda, sezonun değerlendirmesi, takımda kalacak oyuncular ve gelecek sezonun hedefleri görüşülecek. Bu sezon mütevazi bir takım kurulmasına rağmen, zirveyi bir hayli zorlayan Sarayönü Belediyespor'da gelecek sezon için hedefin şampiyonluk olarak belirlenmesi bekleniyor.

Geride kalan sezon Bölgesel Amatör Ligi 7.Grup ta yer alan ve ligi 40 puanla 4'ncü sırada tamamlayan Sarayönü Belediyespor, yeni sezon için harekete geçiyor. Kulüp yönetimi ve teknik heyet, önümüzdeki günlerde yapılacak toplantının ardından yeni bir yol belirleyecek. Yapılacak olan toplantıda kulübün geride kalan sezonki durumu ile birlikte yeni sezon hedefleri ve transfer politikasının konuşulması bekleniyor. Ligin son hafta karşılaşmasında Antalya temsilcisi Serik Belediyespor a konuk olan Sarayönü Belediyespor da, teknik heyet ve futbolcular bu müsabakanın ardından izne ayrılmıştı.

Hedef şampiyonluk mu?

Bölgesel Amatör Ligi nin güçlü ekiplerinden birisi olan Sarayönü Belediyespor un, yeni sezonda kendisine yeniden şampiyonluk hedefi koyması bekleniyor. Yeşil-siyahlılar en son geçen sezon grubunu lider tamamlamış, fakat değişen statü gereği play-off maçlarına çıkarak burada elenmişti. Başarının bir gelenek haline dönüştüğü Sarayönü Belediyespor'un önümüzdeki yıl biraz daha iyi transfer politikasıyla şampiyonluğun doğal adayı olması bekleniyor.

İskelet korunmak isteniyor

Geride kalan sezon Bölgesel Amatör Ligi nde 7.sezonun geride bırakan Sarayönü Belediyespor, hedeflediği 3.Lig e bir türlü ulaşamadı. Yeşil-siyahlılar son olarak geçen sezon Afyon ve Kütahya da oynanan play-off maçlarında Türk Metal Kırıkkale ve Halide Edip Adıvar takımlarına mağlup olarak 3.Lig in direğinden dönmüştü. Bu yıl da grubunda önemli işlere imza atan Sarayönü Belediyespor'un iskeletinin korunması hedefleniyor. Yapılacak toplantıda takımda kalacak oyuncuların belirlenmesi bekleniyor. Yönetim ve teknik heyetin iskeleti koruyarak nokta transferlerle güçlü bir şampiyonluk adayı takım oluşturmayı planladığı tahmin ediliyor.

Statü değişebilir

Türkiye Futbol Federasyonu, son iki sezondur uyguladığı Bölgesel Amatör Ligi statüsünde bu sezon değişikliğe gidebilir. Spor Toto 3.Lig deki 19 takımlı sistemi 18 e düşürmeyi hedefleyen ve bu sezon sadece 1 grupta 19 takıma müsaade eden federasyon, bu sezon ile birlikte yeni bir statüye başvurabilir.