YRP adayı Koç, Sarayönülü seçmenden destek istedi

YRP adayı Koç, Sarayönülü seçmenden destek istedi
31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala adaylarda çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Yeniden Refah Partisi (YRP) Sarayönü Belediye Başkan Adayı Necati Koç, Ladik, Kurşunlu ve Bahçesaray mahallelerine ziyaretler gerçekleştirerek vatandaşlarla bir araya geldi.

Ziyaretlerinde vatandaşların taleplerini dinleyen Koç, başkan seçilmesi halinde gerçekleştireceği projeleri seçmenlere aktardı. Vatandaşlardan destek isteyen Koç, mahalle sakinleriyle samimi bir ortamda görüşmeler gerçekleştirdi.

Koç'un ziyaretlerinde öne çıkan talepler arasında altyapı çalışmaları, yol ve kaldırım düzenlemeleri ile çevre düzenlemeleri yer aldı.

yrp-adayi-koc-sarayonulu-secmenden-destek-istedi-1.jpg

Koç, projeleriyle ilgili olarak vatandaşlara detaylı bilgiler vererek, mahallelerin ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunmayı hedeflediğini belirtti.

Koç, halkın desteğini alarak Sarayönü'nü daha yaşanabilir bir şehir haline getirmeyi amaçladıklarını ifade ederek,” Mahallelerimizin sorunlarını yerinde tespit ederek çözüm odaklı projeler geliştiriyoruz. Vatandaşlarımızın taleplerini dikkate alarak, belediyecilik hizmetlerini daha etkin ve verimli bir şekilde sunmayı hedefliyoruz" dedi.