Yunus Kaya oğlunu evlendirdi

Yunus Kaya oğlunu evlendirdi
Sarayönü PTT Şubesi Müdür Vekili Yunus Kaya, geçtiğimiz hafta sonu pazar günü oğlu Ali Kaya'yı evlendirdi.Nuriye-Abbas Ulak çiftinin kızı Sevilay ile Müberra-Yunus Kaya çiftinin oğlu Ali Kaya, pazar günü evlenerek dünya evine...

Sarayönü PTT Şubesi Müdür Vekili Yunus Kaya, geçtiğimiz hafta sonu pazar günü oğlu Ali Kaya'yı evlendirdi.

Nuriye-Abbas Ulak çiftinin kızı Sevilay ile Müberra-Yunus Kaya çiftinin oğlu Ali Kaya, pazar günü evlenerek dünya evine girdi. 15 Eylül Cuma günü çiftin düğünü başladı. KOMEK salonunda çiftin nişan, kına ve nikah merasimleri gerçekleştirildi. Nikah merasiminde Sevilay ve Ali, iyi günde kötü günde hastalıkta ve sağlıkta hep bir arada olma sözü verdi. Düğün 17 Eylül 2017 pazar günü devam etti. Davetlilere Sarayönü'ne özgü düğün yemekleri ikram edildi. Öğleden sonra ise gelin alma merasimi gerçekleştirildi. Gelin alma merasimi için oluşturulan konvoy kız evine giderek dualar eşliğinde gelini aldı. İlçe turunun ardından gelinin düğün evine getirilmesinin ardından düğün sona erdi.

Sarayönü Manşet Gazetesi olarak Ulak ve Kaya ailelerini tebrik eder, evlenerek dünya evine giren Sevilay ve Ali'ye bir ömür boyu mutluluklar dileriz.