Zekeriya Tuna emekli oldu

Zekeriya Tuna emekli oldu
Sarayönü'nün kıdemli memurundan bir tanesi olan Kaymakamlık Makam Şoförü Zekeriya Tuna, emekli oldu.  34 yıllık memuriyet hayatını sonlandıran Zekeriya Tuna, mesai arkadaşlarıyla bir araya geldiği yemekte görevine veda...

Sarayönü'nün kıdemli memurundan bir tanesi olan Kaymakamlık Makam Şoförü Zekeriya Tuna, emekli oldu.  34 yıllık memuriyet hayatını sonlandıran Zekeriya Tuna, mesai arkadaşlarıyla bir araya geldiği yemekte görevine veda etti.

Yemek programında konuşan Sarayönü Kaymakamı Tarık Bahadır, "Zekeriya bey değerli bir arkadaşımız. Zekeriya beyi emekli etmekle aramızdan ayırmış değiliz. Onu sadece mesleğinden emekli ettik. Yanımızda olmasa bile kalbimizde olacak. Zekeriya beye bundan sonraki hayatında sağlık ve huzur dilerim." dedi.

Emekli olmanın mutluluğunu ve burukluğunu aynı anda yaşayan Zekeriya Tuna ise "Birçok arkadaşla birlikte görev yaptık ama sizlerle veda ediyoruz. Arkadaştan öte kardeşler edindim. Bizim yuvamız Sarayönü. Bu zamana kadar görevde çok uzun süre geçirdim. Bu süre içerisinde istemeden kırıp üzdüğüm olduysa beni affetsin. Haklarını helal etsinler. Benden yana da herkese hakkım helal olsun." dedi.