Zeliha Ceylan yeniden başkan

Zeliha Ceylan yeniden başkan
Ak Parti Sarayönü Kadın Kolları Teşkilatı, 5. olağan kongresini gerçekleştirdi. Mevcut kadın kolları başkanı olan Zeliha Ceylan, tüm delegelerin oyunu alarak yeniden başkanlığa seçildi.Ak Parti Sarayönü Kadın Kolları Teşkilatı,...

Ak Parti Sarayönü Kadın Kolları Teşkilatı, 5. olağan kongresini gerçekleştirdi. Mevcut kadın kolları başkanı olan Zeliha Ceylan, tüm delegelerin oyunu alarak yeniden başkanlığa seçildi.

Ak Parti Sarayönü Kadın Kolları Teşkilatı, pazar günü 5. olağan kongresini gerçekleştirdi. Sarayönü Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen kongrede Hatice Baran'ın başkanlığında oluşan divanda Özlem Karakılıç, Gülşah Karabaş, Hatice Bağ, Songül Kahraman yer aldı.

Kongreye AK Parti Konya Milletvekili Hüsnüye Erdoğan, Belediye Başkanı Nafiz Solak, Ak Parti İlçe Başkanı Adnan Tayyiboğlu, İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Hatice Esra Akgül, İlçe Koordinatörü Özlem Kılıç ve delegeler katıldı.

Ak Parti Sarayönü Kadın Kolları Başkanı Zeliha Ceylan'ın açılış konuşmasının ardından kürsüye Ak Parti Konya Milletvekili Hüsnüye Erdoğan geldi Erdoğan konuşmasında, " Bize düşen çok çalışmaktır, Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşları olarak, 24 Haziran seçimleri için gece gündüz demeden çalışmaktır. Allah hepinizden razı olsun. Gece gündüz demeden eşlerinizden, çocuklarınızdan fedakarlık yaparak çalışıyorsunuz. Sizin bu fedakarlığınız ancak bir annenin evladının geleceği için yapacağı fedakarlıktır." dedi.

Ak Parti İlçe Başkanı Adnan Tayyiboğlu ise yaptığı konuşmada, "Öncelikle Kadın Kolları Başkanımız Zeliha Ceylan'a hayırlı olmasını diliyorum. Partimizin başarısının arkasındaki en önemli güç, hiç kuşkusuz kadınlarımızdır. Kadın Kolları Teşkilatımız; fedakâr, gayretli, istekli ve güler yüzlü çalışmaları ile Ak Parti'nin başarısında her daim öncü güç olmuştur. Sergilediğimiz birlik beraberlik, emsal olmaktadır. Ak Parti; siyasette kadınlara verdiği önemle, kadının konumunu güçlendirmeye yönelik uyguladığı politikalarla kadınlarımızın toplum hayatına daha etkin katılımını hedeflemiştir." dedi.

Son olarak konuşan Belediye Başkanı Nafiz Solak ise ilçede gerçekleştirilen bayanlara yönelik hizmetler hakkında bilgi verdi. Konuşmaların ardından katılan tüm delegelerin oyunu alan Zeliha Ceylan tekrar başkan seçildi.

Kongrenin ardından değerlendirmelerde bulunan İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeliha Ceylan, yaptığı açıklamada, "Ak parti kadın kolları bugün 5 milyonu bulan üyesiyle dünyanın en büyük kadın örgütlerinden biridir. Ak Parti'nin önümüzdeki hedefi; 24 Haziran seçimlerinden başarıyla çıkmak, milletimize söz verdiğimiz gibi 2023 Türkiye'sine istikrarla, huzurla, gelişmeyle ve selametle ulaşmaktır. Milletimizin bizden beklentisi budur. Bugün partimizin her kademesinde yer alan kadınlar, siyasetin nesnesi değil öznesi olduklarını göstermişlerdir. Kadının elinin değdiği her alanda değişim yaşandığı göstermişlerdir. Biz, siyasetin bir takım oyunu olduğunun bilincindeyiz. Biz, birbirimizle değil, takımımızın başarısı için mücadele ediyoruz. Bizim anlayışımız; birbirimizin önünde ya da arkasında olmak değil; yan yana durabileceğimiz bir takım olmaktır. Paylaşmayı, dayanışmayı, sabrı bilen bir takım olabilmektir. Kadın kolları olarak yaptığımız 5. olağan kongremizden daha da güçlenerek çıktık. Birlik ve beraberlik anlayışımın kongrelerden çıkaracağı enerji ile milli iradeyi hakim kılmaya devam ettik" dedi.