Zeybek ailesinin mutlu günü

Zeybek ailesinin mutlu günü
Sarayönü Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Musa Zeybek, geçtiğimiz hafta sonu oğlu Mustafa'yı evlendirdi.Durdu-İsmail Aydın ailesinin kızı Yasemin ile Huriye-Musa Zeybek ailesinin oğlu Mustafa, pazar günü gerçekleştirilen düğün...

Sarayönü Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Musa Zeybek, geçtiğimiz hafta sonu oğlu Mustafa'yı evlendirdi.

Durdu-İsmail Aydın ailesinin kızı Yasemin ile Huriye-Musa Zeybek ailesinin oğlu Mustafa, pazar günü gerçekleştirilen düğün ile evlenerek dünya evine girdi. Çiftin nişan ve nikahı 7 Eylül Cumartesi günü belediye düğün salonunda gerçekleştirdi. Genç çift evlilik kütüğüne imza atarken iyi günde, kötü günde, hastalıkta ve sağlıkla hep bir arada olmaya söz verdi.

Düğün ise 15 Eylül pazar günü oldu. Sabah saatlerinden öğle saatlerine kadar düğün evinde davetlilere geleneksel Sarayönü düğün yemekleri ikram edildi. Öğleden sonra ise gelin alma merasimi için konvoy oluşturuldu. Düğün evinde oluşturulan konvoy, kız evine giderek dualar eşliğinde gelini evinden çıkardıktan sonra geleneksel olarak Hacılar köprüsünden geçirerek düğün evine getirdi.

Sarayönü Manşet Gazetesi olarak Aydın ve Zeybek ailelerini tebrik eder, evlenerek dünya evine giren Yasemin ve Mustafa'ya bir ömür boyu mutluluklar dileriz.