Zeybek: “O, fikirleriyle ölümsüzleşti”

Zeybek: “O, fikirleriyle ölümsüzleşti”
İyi Parti Sarayönü İlçe Başkanı Çetin Zeybek, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıldönümü nedeniyle açıklamada bulundu.Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün fikirleriyle, ilke ve inkılaplarıyla akıllarda ve kalplerde...

İyi Parti Sarayönü İlçe Başkanı Çetin Zeybek, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıldönümü nedeniyle açıklamada bulundu.

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün fikirleriyle, ilke ve inkılaplarıyla akıllarda ve kalplerde ölümsüzleştiğini belirten Zeybek, yaptığı açıklamada, “Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 81’nci yıl dönümünde ona olan sevgimizin ve saygımızın en derin duygularındayız. Ulu önder Atatürk, yaşamının her anında Türk milletine örnek olmuştur. En güvendiği gençlere Cumhuriyeti teslim ederken onlara olan inancını en önemli şekilde anlatmıştır. Bu duygu ve düşüncelerle Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve rahmetle anıyor sevgilerimizi sunuyorum.” dedi.

Atatürk’ün kısa hayatına sayısız başarı sığdırarak bu ülkeyi kendilerine miras bıraktığını kaydeden Çetin Zeybek, “Onun gösterdiği yolda emin adımlarla yürümeye devam etmeliyiz. Bundan başkasını denemek gereksiz bir maceraya atılmak olur. Son dönemlerde yaşananlar ulu önderimizin ne kadar ileri görüşlü bir lider olduğunu bir kez daha göstermiştir. Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, tarikatlar, müritler ülkesi olamaz. Bu oluşumlara pirim verildiğinde neler olabileceğini 15 Temmuz’da herkes görmüştür. Bize düşen ulu önderimizin yaklaşık bir asır önce yazdığı ve geçerliliğini koruyan reçeteyi bire bir uygulamaktır.” şeklinde konuştu.