Zeybek ve Solak ailelerinin mutlu günü

Zeybek ve Solak ailelerinin mutlu günü
Sarayönü Devlet Hastanesi personellerinden Özcan Zeybek’in kızı Büşra ile Selçuk Üniversitesi’nden emekli Rıza Solak’ın oğlu, Yeşil Fırtına taraftar grubunun başkanı Sefer Solak’ın kardeşi Mustafa Orkun Solak, geçtiğimiz...

Sarayönü Devlet Hastanesi personellerinden Özcan Zeybek’in kızı Büşra ile Selçuk Üniversitesi’nden emekli Rıza Solak’ın oğlu, Yeşil Fırtına taraftar grubunun başkanı Sefer Solak’ın kardeşi Mustafa Orkun Solak, geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen nişan merasimi ile evlilik yolunda ilk adımlarını attı.

“Çiftin yüzüklerini Hasan Koçaş taktı”

Cadde Kafe’de gerçekleştirilen nişan törenine çiftin aileleri ve yakın dostları katıldı. Davetliler geç saatlere kadar eğlendi. Çiftin nişan yüzüklerini aile dostları olan Sarayönü Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Koçaş takarak, genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi.

 

“Düğün en kısa zamanda”

Nişan töreninin ardından düğün hazırlıklarına başlayan Büşra Zeybek ve Mustafa Solak çifti düğünlerinin yakın bir zamanda gerçekleşeceğini ifade ederek, düğünlerini tüm dost ve akrabalarının katılımı ile gerçekleştirmek istediklerini belirttiler.

Sarayönü Manşet Gazetesi olarak Büşra ve Mustafa çiftimize çıkmış oldukları bu yolda ömür boyu mutluluklar diliyoruz.