Zeybek’ten “Gaziler Günü” mesajı

Zeybek’ten “Gaziler Günü” mesajı
İyi Parti Sarayönü İlçe Başkanı Çetin Zeybek, Gaziler Günü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.Zeybek, yaptığı açıklamada şunları söyledi:“Bizler, ortak geçmişimiz ve mirasımızla aynı amaçlar doğrultusunda birlik...

İyi Parti Sarayönü İlçe Başkanı Çetin Zeybek, Gaziler Günü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

Zeybek, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Bizler, ortak geçmişimiz ve mirasımızla aynı amaçlar doğrultusunda birlik ve beraberlik içerisinde bin yıldır bu topraklarda yaşamaktayız. Tarihimizde çokça görüldüğü üzere bölücü güçlerin kirli oyunlarına karşı vatanımızı hep birlikte bir bütün olarak savunduk.

Vatan uğruna canlarını hiç düşünmeden ortaya koyan, şahadet şerbetini bir yudumda içen vatan evlatlarının üzerimizdeki hakkını nasıl ödeyebiliriz ?

Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ve silah arkadaşlarının uğrunda savaştığı tüm hayatını ortaya koyarak kurduğu güzel vatanımızı, kendi canı pahasına koruyan kahramanlarımızın yiğitlikleri her daim aklımızda, acıları her daim yüreğimizdedir.

Onların anneleri bizim annemiz, babaları babamız, kardeşleri kardeşimiz ve çocukları çocuklarımızdır.

Tüm şehitlerimize rahmet, yakınlarına baş sağlığı ve kahraman Türk askerlerine güç kuvvet diliyor, Gazilerimizi saygıyla selamlıyor ve Gaziler Gününü en içten dileklerimle kutluyorum.”