Zeybek’ten kutlama mesajı

Zeybek’ten kutlama mesajı
İyi Parti İlçe Başkanı Çetin Zeybek, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeni ile bir kutlama mesajı yayınladı.Zeybek, “19 Mayıs, Türk ulusunu aydınlığa, Cumhuriyet'e ve çağdaşlığa ulaştıran zorlu yolun...

İyi Parti İlçe Başkanı Çetin Zeybek, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeni ile bir kutlama mesajı yayınladı.

Zeybek, “19 Mayıs, Türk ulusunu aydınlığa, Cumhuriyet'e ve çağdaşlığa ulaştıran zorlu yolun başlangıcıdır. Samsun'da başlayan Milli Mücadele hareketi, buradan tüm yurt geneline yayılmıştır. Bir asır önce olduğu gibi umudumuzu kaybetmeden hep birlikte memleketimizi bu karanlık günlerden çıkaracağız.” dedi.

Mustafa Kemal Atatürk’ün "Umutsuz durum yoktur. Umutsuz insanlar vardır. Ben hiç umutsuz olmadım." sözünü şiar edindiklerini dile getiren Zeybek, “100 yıl önce olduğu gibi umudumuzu kaybetmeden hep birlikte memleketimizi bu karanlık günlerden çıkaracağız. Tüm olumsuzluklara rağmen Atatürk ve Arkadaşları önderliğinde tüm halkımızca verilen büyük mücadele sonucunda kurulan Türkiye Cumhuriyeti Gençlerimize emanettir. Bu emaneti sonsuza kadar korumak ve yaşatmak, gelecek nesillere en iyi şekilde aktarmak gençlerimizin en başta gelen görevidir. 19Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun." şeklinde konuştu.