Ziraat Bankası’nda görev değişimi

Ziraat Bankası’nda görev değişimi
Ziraat Bankası Sarayönü Şubesi’nde yaşanan görev değişikliği nedeniyle yeni şube müdürü Aycan Ünal oldu.Bankacılık sektörüne 13 yıl hizmet veren Ünal yaptığı açıklamada, “Sarayönü, güzel, şirin ve gayet yaşanabilir...

Ziraat Bankası Sarayönü Şubesi’nde yaşanan görev değişikliği nedeniyle yeni şube müdürü Aycan Ünal oldu.

Bankacılık sektörüne 13 yıl hizmet veren Ünal yaptığı açıklamada, “Sarayönü, güzel, şirin ve gayet yaşanabilir bir yer. Konya merkeze yakınlığı da ayrı bir avantaj. Tarım ve hayvancılığın yoğunlukta olduğu tipik bir orta Anadolu ilçesi. Kültür olarak memleketim Afyon ile aynı kültür ve samimiyet var burada. Vatandaşlarımız oldukça içten ve samimi. Ziraat Bankası da kendi iş yerleri gibi.

Burada görevde olduğum süre içerisinde vatandaşlarımız için bize verilen yetki çerçevesinde elimizden elinden gelen en iyi hizmeti vermek için çalışacağım. Sarayönü’nün benim için güzel bir çalışma yeri olacağını düşünüyorum.” dedi.

1984 Afyon/Dazkırı doğumlu olan Ziraat Bankası Sarayönü Şubesi Müdürü Aycan Ünal, ilk, orta ve lise eğitimini memleketinde aldı. Akdeniz Üniversitesi Maliye Bölümünü bitiren Ünal, 2010 yılında Ziraat Bankası’ndaki ilk görevine başladı.

Sarayönü Manşet Gazetesi olarak Ziraat Bankası Sarayönü Şubesi Müdürü Aycan Ünal’a yeni görevinde başarılar dileriz.

Haber: Mücahit Enes TURBİL

Etiketler :