Ziraat Odası indirim anlaşması yaptı

Ziraat Odası indirim anlaşması yaptı
Sarayönü Ziraat Odası ve Özel Konya Medova Hastanesi arasında ortak protokol anlaşması yapıldı. Protokol anlaşması gereğince, odaya kayıtlı çiftçiler her türlü sağlık hizmetlerinden %25 indirimli faydalanabilecek. Çiftçiler...

Sarayönü Ziraat Odası ve Özel Konya Medova Hastanesi arasında ortak protokol anlaşması yapıldı. Protokol anlaşması gereğince, odaya kayıtlı çiftçiler her türlü sağlık hizmetlerinden %25 indirimli faydalanabilecek. Çiftçiler adlarına bastırılan sağlık kartlarını Ziraat Odasından alarak hastaneye ibraz ettiklerinde bütün tedavi hizmetlerinden %25 indirimli faydalanabilecek.

Sarayönü Ziraat Odası Başkanı Engin Çelik yaptığı açıklamada, “İndirimden Ziraat Odalarımıza üye çiftçilerimiz, eş ve çocukları ve 1. derecede akrabaları faydalanabilecektir. Bunun için Medova Hastanesi tarafından her üyemizin adına Sağlık Kartı çıkartılacak ve bu kartla kendisi ve 1. derece yakınları indirimlerden faydalanabilecektir. Yapılan bu sağlık hizmetleri sözleşmesinin çiftçilerimize, Farabi Hastanesine hayırlı olmasını dilerim. Hastanede her türlü muayene, tetkik, tahlil, röntgen, v.b. tüm tedavilerde % 25 indirim uygulanacaktır.” dedi.