Ziraat Odası üyelerine indirimli prefabrik yapı

Ziraat Odası üyelerine indirimli prefabrik yapı
Sarayönü Ziraat Odası Başkanlığı ile İrem Prefabrik Çelik Yapı arasında indirim protokolü imzalandı.Sarayönü Ziraat Odası Başkanı Engin Çelik ile İrem Prefabrik Çelik Yapı adına Satış ve Pazarlama Müdürü Mustafa Harmancı...

Sarayönü Ziraat Odası Başkanlığı ile İrem Prefabrik Çelik Yapı arasında indirim protokolü imzalandı.

Sarayönü Ziraat Odası Başkanı Engin Çelik ile İrem Prefabrik Çelik Yapı adına Satış ve Pazarlama Müdürü Mustafa Harmancı arasında yapılan protokol ile Ziraat Odası üyelerine yaptıracakları prefabrik yapılar için indirim sağlanacak.

Yapılan protokole ile 30 Haziran'a kadar prefabrik yapıların m² birim fiyatı Ziraat Odası üyelerine 700 liradan başlayan fiyatlarda yapılacak.

Sarayönü Ziraat Odası Başkanı Engin Çelik, yaptığı açıklamada, “Bölgemizde çiftçilik ve hayvancılıkla uğraşan üyelerimiz yaptıracakları yeni evler, çoban evleri, müştemilatlar,  prefabrik evler, çelik yapılı evler, IPARD projeli depolar ve hangarlar için yaptığımız protokol ile indirimlerden faydalanabilecekler ve daha ekonomik daha kaliteli, yapılara sahip olabilecekler” dedi.

İrem Prefabrik Çelik Yapı Pazarlama Müdürü Mustafa Harmancı da yapılan anlaşma önemli avantajlar sağlandığını belirterek "Sarayönü bölgesi özellikle tarım ve hayvancılık açısından çok önemli bir merkez. Bölgede çok sayıda hayvancılık tesisleri yapılmakta IPARD projeleri uygulanmakta. Doğal olarak bu projelerde de ev hangar ağıl, çoban evi gibi yapılara ihtiyaç duyulmakta.

Yapılacak bu binalarda fiyat avantajları olması amacıyla daha önce Sarayönü Süt Birlik ile yapılan protokolü şimdi de Sarayönü Ziraat Odası ile yapmış bulunuyoruz.

Yapılan protokol ile oda üyelerine 100 metrekarelik bir bina için yaklaşık 20 bin lira avantaj sağlayacak. Dış piyasaya metrekaresi 900 liraya yapılan işten oda üyeleri 700 liraya bu hizmetten faydalanabilecek" dedi.

İletişim için Ziraat Odası veya kendileri ile irtibata geçilebileceğini belirten Harmancı, ” Prefabrik ve çelik yapılarda Konya’da tek üretici firma olan İrem Prefabrik

Türkiye genelinde de projeleri olan ihracatçı bir firma. Bu konuda bizlerden talepte bulunacak vatandaşlarımız Sarayönü Ziraat Odası, Sarayönü Süt Birliği veya 0542 688 04 42 nolu telefondan şahsıma ulaşabilirler. Firma olarak bizler gerekli desteği sağlamaya ve bilgilendirme yapmaya her zaman hazırız” şeklinde konuştu.