Ziraat Odası'ndan dört sağlık anlaşması

Ziraat Odası'ndan dört sağlık anlaşması
Sarayönü Ziraat Odası, Özel Konya Göz, Özel Kızılay Hastanesi, NET MR ve Özel Fizikon Tıp Merkezi ile ortak protokol anlaşması yaptı. Protokol anlaşması gereğince, odaya kayıtlı çiftçiler sağlık hizmetlerinden değişen...

Sarayönü Ziraat Odası, Özel Konya Göz, Özel Kızılay Hastanesi, NET MR ve Özel Fizikon Tıp Merkezi ile ortak protokol anlaşması yaptı. Protokol anlaşması gereğince, odaya kayıtlı çiftçiler sağlık hizmetlerinden değişen oranda indirimlerle faydalanabilecek. Çiftçiler adlarına bastırılan sağlık kartlarını Ziraat Odasından alarak hastaneye ibraz ettiklerinde bütün tedavi hizmetlerinden  indirimli faydalanabilecek.

Sarayönü Ziraat Odası Başkanı Engin Çelik yaptığı açıklamada, “İndirimden Ziraat Odalarımıza üye çiftçilerimiz, eş ve çocukları ve 1. derecede akrabaları faydalanabilecektir. Bunun için Özel Konya Göz, Özel Kızılay Hastanesi, NET MR ve Özel Fizikon Tıp Merkezi tarafından her üyemizin adına Sağlık Kartı çıkartılacak ve bu kartla kendisi ve 1. derece yakınları indirimlerden faydalanabilecektir. Yapılan bu sağlık hizmetleri sözleşmesinin çiftçilerimize, Özel Konya Göz, Özel Kızılay Hastanesi, NET MR ve Özel Fizikon Tıp Merkezi hayırlı olmasını dilerim. Her türlü muayene, tetkik, tahlil, röntgen, v.b. tüm tedavilerde değişen oranlarda indirim uygulanacaktır.” dedi.