Ziya Tokgöz Başkent’te

Ziya Tokgöz Başkent’te
Saadet Partisi Sarayönü Belediye Başkan Adayı Ziya Tokgöz, 31 Mart 2019 Mahalli Seçimleri’yle ilgili Ankara’da eğitim seminerine katıldı. Saadet Partisi Genel Merkezi tarafından Belediye Başkan Adaylarına yönelik düzenlenen...

Saadet Partisi Sarayönü Belediye Başkan Adayı Ziya Tokgöz, 31 Mart 2019 Mahalli Seçimleri’yle ilgili Ankara’da eğitim seminerine katıldı. Saadet Partisi Genel Merkezi tarafından Belediye Başkan Adaylarına yönelik düzenlenen seminerde uzman kişilerden eğitim alan Tokgöz, Genel Başkan Temel Karamollaoğlu ve Genel Başkan Yardımcıları Şerafettin Kılıç ve Tacettin Çetinkaya ile de görüşerek yerel seçimler başta olmak üzere Sarayönü’yle ilgili bilgiler paylaşarak istişarelerde bulundu.

“hizmet destanları yazmak için geliyoruz”

Ankara’da katıldığı eğitim semineri ve yaptığı temaslarının oldukça verimli geçtiğini dile getiren Ziya Tokgöz, “Saadet Partisi yerel seçimlere en iyi hazırlanan partidir. Genel Merkezimizin çok ciddi hazırlıklar yaparak biz başkan adaylarına destek olması bizi memnun etmiş ve bize güç vermiştir. Başkanlar olarak hem bilgilendik hem de moral depoladık. İnşallah hilal doğmaya başlamıştır. Milletimiz 94 ruhuna ve Millî Görüş belediyeciliğine bizimle kavuşacaktır. Tekrar hizmet destanları yazmak için geliyoruz” dedi.