Ziya Tokgöz sahaya indi

Ziya Tokgöz sahaya indi
Saadet Partisi Sarayönü Belediye Başkan Adayı Ziya Tokgöz, 31 Mart Yerel Seçimleri için sahaya indi. Tokgöz, çalışmalarına Özkent mahallesinde başladı.Halkın belediye başkanı olacağını anlatan Ziya Tokgöz, konuşmasında,...

Saadet Partisi Sarayönü Belediye Başkan Adayı Ziya Tokgöz, 31 Mart Yerel Seçimleri için sahaya indi. Tokgöz, çalışmalarına Özkent mahallesinde başladı.

Halkın belediye başkanı olacağını anlatan Ziya Tokgöz, konuşmasında, "Dürüst bir yönetim anlayışıyla hareket edeceğim. Adil bir başkan olacağım. Mahallelerimizin sorunlarını ve ihtiyaçlarını yerinde tespit edip çözümlerini üreteceğim. Bizzat yerinde denetim yapacağım. İşsizliği ve dışarı göçü önlemek için projelerim var. Bütün mahallelerimizi sık sık ziyaret edip halkın sorunlarını dinliyoruz. Belediyeye gelenlere kapımız her zaman açık olacak. Her zaman muhatap bulunacak. Esnaflığı nasıl yapıyorsak belediye başkanlığını da aynı anlayışla yapacağız. Ahrette hesabını veremeyeceğimiz hiçbir imzayı atmamaya özen göstereceğim." dedi.

İlçemizin menfaatine çalışacağız

Birlik, beraberlik ve iyi ilişkiler mesajı veren Tokgöz, "Sevgi, saygı, hoşgörü, barış ortamında, kimseyi ötekileştirmeden, tam bir birlik, beraberlik ve adalet anlayışında olacağım. Cumhurbaşkanımızdan, devletimizin en alt kademesinde görev yapan memurumuza kadar, seçilmiş ve atanmış devlet ve kamu görevlisi herkesle iyi ilişkiler geliştireceğim, ilçemiz menfaatlerine olacak her türlü girişimleri ve çalışmaları yapacağım. Belediyelere yasalarla verilmiş olan görevler; yol, park ve bahçe, temizlik, imar ve fen işleri gibi hizmetler tarafımızca da eksiksiz ve en hızlı şekilde yapılacaktır. Büyükşehir Belediyesi ile koordinasyon içerisinde olacağım." şeklinde konuştu.

Vatandaşlarla muhatap bir belediye

İstişare ile planlama ve uygulamaya vurgu yapan Ziya Tokgöz, şunları söyledi: "Toplum kesimlerine hizmetin aracısı olan muhtarlarımızla birlikte çalışmayı esas alacak ve muhtarlarımızın ve vatandaşlarımızın her zaman muhatap bulabileceği bir belediye kuracağım. İlçemizde bulunan STK, birlik, kooperatif ve derneklerimizle her zaman bilgi alış verişinde bulunacağım ve çalışmaları birlikte planlayarak ve uygulamaya sokacağız. Çalışmalarımızı ilçemizde bulunan basın ve internet mensuplarıyla beraber yürüteceğiz. Ticari, sınai ve tarımsal üretim, hayvancılık, besicilik gibi ekonomik işleri ve yatırımlara, destek olunacak istihdam oluşturan organizasyonları sağlayacağız."

Ahlaki çöküntü ile mücadele

Tokgöz, toplum içerisinde ilçe genelinde yaşanan ahlaki çöküntü ile mücadele edeceklerini kaydederek şu ifadeleri konuştu: "Yüksek öğrenim gören gençlerimiz başta olmak üzere bütün gençlerimiz için ekonomik, sosyal, kültürel projeleri uygulamaya koyacağız. Özellikle son yıllarda yaygınlaşmış olan ilçe genelimizde ahlaki çöküntü ve uyuşturucu kullanımına karşı gerekli STK’lar, dernekler, Kaymakamlık, Milli Eğitim ve Emniyetle ortak çalışılıp bu olumsuzlukların önüne geçeceğiz. Gençlerimizin istihdamı ve hayata tutunmaları için projelerimiz var. Geleceğimizin teminatı gençlerimizin bireysel sporlar ve takım sporları yapmaları için her türlü desteği vereceğiz. Sarayönümüz mutlu insanların yaşadığı daha yaşanabilir bir ilçe haline gelecek. Hedefimiz birleşen ve büyüyen bir Sarayönü. Bunu birlikte başaracağız. "