Zodyağın en kaba ve öfkeli burçları belli oldu

Zodyağın en kaba ve öfkeli burçları belli oldu
Bazıları hayatı nefretle yaşıyor. Bu kişiler, zodyağın kaba ve öfkeli burçları olarak öne çıkıyor. Hayatı nefretle yaşayan, doğuştan kaba ve öfkeli o burçları hayatınıza almadan önce bir kez daha düşünün. İşte o burçlar…

Astroloji dünyasında öfkeleriyle adeta nam salmış burçları biliyor musunuz? Tebessüm etmeyen, "günaydın" bile demeyi çok gören o burçları tanıyalım.

Burçlar kişinin karakterinin oluşumunda önemli ölçüde etkili. Her insan birbirinden farklı karaktere sahip olurken, burçlar dünyasında bir takım ortak özellikler bulunuyor. Bu ortak özelliklerden bir tanesi de kaba tavırlarıyla ön planda olanlar.

İşte zodyağın en kaba ve düşüncesiz burçları...

yay.jpg

Yay burcu
24 Kasım - 22 Aralık tarihleri arasında doğan ve ateş elementine sahip olan kişiler yay burcudur. Yay burçları genel özellikleri itibarıyla hemen hemen herkesle oldukça kısa süre içerisinde kaynaşabilen ve sosyal becerileri güçlü kişilerdir. Ancak yay burçları sınırı oldukça kolay bir şekilde aşabilmeleri dolayısıyla kaba tarafları fazlacadır.

Bakış açıları çok daha dar olan yay burçları, kendi düşüncelerinden ekstra bir düşünceyi kabul etmeme noktasında direnir. Karşısında bulunan insanı kırmaktan ya da üzmekten asla korkmayan yay burçları öfkelerini kontrol etme noktasında zorlanır.

akrep.jpg

Akrep burcu
23 Ekim-22 Kasım tarihleri arasında doğan ve su elementine sahip olan kişiler akrep burcudur. Akrep burçları genel özellikleri itibarıyla her an her dakika kendi isteklerini gerçekleşmesini dileyen ve hayatta çoğu zaman bencil davranışlarda bulunan kişilerdir.

Akrep burçlarıyla uyum içerisinde yaşamak çoğu zaman zor bir durum olurken, akrep burçları sinirlendikleri zaman adeta tüm zehrini boşaltırlar. Yarın yokmuşçasına konuşan ve tepki gösteren akrep burçları ile sağlıklı bir iletişim içerisinde olmak çoğu zaman zordur.