“Zorlu bir yolda yürüyoruz”

“Zorlu bir yolda yürüyoruz”
Sarayönü Eski Belediye Başkanı Salih Ülker, Milli Görüş davasının zorlu bir yol olduğunu dile getirerek, “Bizim, bu davaya biraz daha sahip çıkmamız gerekir” dedi.Saadet Partisi Kadınhanı, Ilgın, Doğanhisan ve Sarayönü...

Sarayönü Eski Belediye Başkanı Salih Ülker, Milli Görüş davasının zorlu bir yol olduğunu dile getirerek, “Bizim, bu davaya biraz daha sahip çıkmamız gerekir” dedi.

Saadet Partisi Kadınhanı, Ilgın, Doğanhisan ve Sarayönü Bölge Divan Toplantısı Sarayönü'nde gerçekleştirildi. Divan Toplantısının  konuşmacısı Sarayönü Eski Belediye Başkanı Salih Ülker oldu. Ülker, ülke gündemine dair konuşmalarda bulundu. Yürüttükleri davanın Hz. Adem'den miras kalan bir dava olduğunu söyleyen Ülker, “Davayı yürütürken çok zorluklarla karşılaştık. O günden beri sıkıntılı, rampalı bir yol yürüyoruz. Biz, bizleri terleten bir davanın içerisindeyiz biz bunu bilerek geldik buraya.  Yoksa daha kolay yollar vardı, daha kolay para kazanmanın yolları da vardı. Daha kolay yaşamanın da yolu vardı. Ancak biz onları tercih etmedik Biz, Allah ve Resulunun çizmiş olduğu yolda yürümeyi hedef koyduk kendimize. Bu yolda yürümenin de bir faturası var. Ağlayacaksınız, sıkıntı çekeceksiniz, küçümseneceksiniz, öteleneceksiniz, yok sayılacaksınız ama siz hep varsınız” dedi.

DAVAYA SAHİP ÇIKALIM ÇAĞRISI

18 yıldır iktidarda olan AK Parti'nin yanlış uygulamalarından dolayı değerlerin farklı bir noktaya taşındığını ifade eden Ülker, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Türkiye'de kredi çekenlerin oranı yüzde 70'e dayandı. Şuanda yüzde 80'i faize bulaşmış bir toplumuz. Haram, helal birbirine girdi. Bizim bu davaya biraz daha gönül vermemiz lazım biraz daha destek vermemiz lazım. Yani bizim bu şehirdeki çalışmalarımızla insanlarımızın kurtulması için bizim biraz daha terlememiz lazım.   Biraz daha fedakar olmak durumundayız  Milli Gazete okumuyan kerdeşimiz olmamalı. İmtihan dünyasındayız. İçeresinde olduğumuz davanın Kıymetini bilelim. Hep beraber davamıza sahip çıkalım.”