"60. Kütüphane Haftası" Kutlandı

"60. Kütüphane Haftası" Kutlandı
Sarayönü, okuma alışkanlığını artırmak ve kitapların önemine vurgu yapmak amacıyla düzenlenen "60. Kütüphane Haftası" etkinlikleriyle coşkulu günler yaşadı. Bu yıl "Yapay Zeka Temelli Akıllı Kütüphaneler" temasıyla düzenlenen etkinliklere, Salı günü yapılan törenle başlandı.

Kütüphane Haftasının ilk gününde, 15 Temmuz Şehitleri İlkokulu 4. sınıf öğrencileri kütüphaneyi ziyaret ederek etkinliklere katıldılar. Etkinlikler, aynı gün öğleden sonra Sarayönü Anaokulu'nun ziyaretiyle devam etti.

Çarşamba günü İsmet Ümmühan İlkokulu, Perşembe günü Cumhuriyet İlkokulu ve Mehmet Büyükeğen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi (Ortaokul bölümü) öğrencileri kütüphanede kitaplarla buluştu.

60-kutuphane-haftasi-kutlandi-1.jpg

Programın son günü olan Cuma günü ise Sarayönü İmam Hatip Ortaokulu ve İsmail Kara Ortaokulu'nun öğrencileri kütüphaneyi ziyaret ederek etkinliklere katılım sağladılar.

Dört gün süren etkinlikler boyunca öğretmenler ve öğrenciler, 30'ar dakika süreyle kitap okuyarak okuma alışkanlığının önemine dikkat çektiler. Kütüphane Haftası etkinlikleri, öğrencileri kitaplarla buluşturmaya vesile oldu.

60-kutuphane-haftasi-kutlandi-3.jpg